Výstava Věžky - Podzim 2018 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Výstava Věžky - Podzim 2018

> Termín

27.9.2018 - 30.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Na ZAHRADĚ Věžky se otevřou brány historické sýpky Přijďte se s námi rozloučit s babím létem na ZAHRADU Věžky. Budeme na vás čekat na tradiční zahrádkářské výstavě od 27. do 30. září v době od 9 do 16 hodin. Bez Vás by to totiž nebylo ono. Znáte nás a víte, že pro vás vždy máme připravenou nějakou lahůdku. Teď nemyslíme dobroty, které si můžete dát k obědu u našich vystavovatelů. Atmosféru krásné historické budovy podtrhnou floristé. Vyzdobí ji gladiolami a úchvatným květinovým aranžmá. Sýpka byla několik let uzavřena a nyní si užijete její kouzlo. Ani nemusíte chodit moc daleko, nachází se hned v centru obce a jdete okolo ní pokaždé, když přijdete za námi do Věžek. Kromě toho Vás opět čeká přehlídka traktorů a originální venkovní expozice. A jaké téma jsme pro vás tentokrát nechystali? Nechte se překvapit a přijďte se o šikovnosti našich floristů a aranžérek přesvědčit na vlastní oči a načerpat tipy, které rádi využijete na své zahrádce. Ani už se téměř nemusíme zmiňovat o našem tradičním programu, který máte tak rádi. Těší se na vás naše děvčata v dětském světě. Svěřte jim své dítě, a mezitím, co se sveze na poníkovi, zaskotačí si ve skákacím hradu a nechá si něco nakreslit na obličej, projděte si v klidu park. Naši vystavovatelé pro vás chystají květiny, vřesy, stromky, kaktusy, ovoce zeleninu a rozmanitý zahrádkářský sortiment. I poslední část výstavy má své specifické a neopakovatelné kouzlo. Tentokrát se park zahalí do podzimního kabátu. Pod dominantou parku, platanem javorolistým, si opět vyberete z rozmanitého sortimentu zeleniny, příslušenství a náčiní pro zahradkáření, stromků, květin, keřů, vřesů či věnců. Velkým lákadlem a úchvatným zážitkem jsou expozice. Například v minulém roce sklidila obrovský úspěch výstava starých traktorů a nářadí a náčiní potřebného při slizni a obdělávání. Vše bylo naaranžováno a doplněno o zlaté obilné klasy, ovoce, zeleninu, plody podzimu a květiny. Ve sportovně společenském areálu nad parkem na vás opět bude čekat doprovodný hudební program, poslechnete si nejen známé dechové a popové kapely. Podporujeme i regionální umělce, kteří mají na ZAHRADĚ Věžky taktéž své místo. Ve Věžkách strávíte pohodový den, v parku si vychutnáte skvělou kávu, prohlédnete si zahradní sortiment a poslechnete doprovodný hudební program. Pro děti nebude chybět dětský koutek se spoustou zábavy. Zkrátka ideálně strávený podzimní den s celou rodinou. Program Sobota 29. září Drietomanka 10:00 – 15:00 Kačka a Ondra 12:00 – 13:00 | 15:00- 16:00 U platanu v parku vystoupí šermíři Mauritius a Plus Ultra 11:00 – 12:00

> Otevírací doba

9:00 - 16:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Věžky
Ulice: Věžky 61

> Komentáře