Penzion a kemp Farma Vyšehrad | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Penzion a kemp Farma Vyšehrad

Foto: .

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Penzion Farma Vyšehrad nabízí ubytování na úpatí regionu Jizerské hory, nedaleko města Jablonec nad Nisou a lyžařského střediska Janov nad Nisou, v obci Hraničná. Farma Vyšehrad nabízí ubytování ve čtyřech dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením. Na každém pokoji je možnost přistýlek a tak celková kapacita může dosáhnout 16 lůžek. Penzion je stylově zařízený. Ve vybavení je pokoj s koupelnou a sociálním zařízením, kuchyňka, společenská místnost s krbem, televizí a satelitem, neoplocená zahrada. V objektu je možnost Wi-Fi připojení. Zařízená kuchyňka vždy pro dva pokoje, vybavená lednicí, samoobslužný bufet. Možnost dovozu pizzy a jiných hotových jídel. Restaurace v místě (cca 700 m), možnost zakoupení domácího mléka, mléčných výrobků a vajec. Na farmě jsou také místa pro stany a karavany. Pro stanující je zde k dispozici sociální zařízení, kuchyňka, ohniště a zastřešený prostor (pro sušení prádla apod.). Na farmě je chován skot, koně. Penzion nabízí vyjížďky na huculských koních. Na farmě je možná projížďka na huculských koních. Chráněná oblast Jizerských hor dále nabízí ideální podmínky pro lyžování (v okolí mnoho sjezdovek a lyžařská magistrála pro běžkaře) i pro turistiku - na dosah Jizerky, oblast Českého ráje, Lužických hor, Krkonoš.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Janov nad Nisou
Ulice: Hraničná 99
Telefon: 602 781 488

> Komentáře