Taneční klub Trend | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Taneční klub Trend

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Historie tanečního klubu Trend Ostrava sahá až do roku 1998, kdy byl založen při taneční škole Trend ve Staré Bělé. Od svého založení sídlí v prostorách katolického domu ve Staré Bělé, kde se také nachází jeho dvě taneční studia a velký taneční sál. Rodiče dětí si mohou čekání zpříjemnit kávou či jiným občerstvením v útulné kavárničce s posezením přímo v tanečním klubu. Pole působnosti tanečního klubu je velmi široké, počínaje výkonnostním soutěžním tancem (standardním i latinskoamerickým), přes vyhledávané baby studio, taneční přípravku, show dance, manželskými páry a dvojicemi konče. Na své si také přijdou jednotlivci, kteří nemají tanečního partnera. Ti mají k dispozici Single ladies dance či Zumbu. Barvy tanečního klubu Trend Ostrava v současné době hájí mistři a vicemistři ČR v latinsko-amerických tancích. Náš klub vítězí také na Mistrovství ČR Družstev v dospělé kategorii. O výchovu svěřenců tanečního klubu se starají profesionální lektoři jak ve standardních, tak i v latinskoamerických tancích. Jsou jimi finalisté mistrovství světa a tanečníci, které jste měli možnost vidět rovněž v televizní show StarDance. Pohybová průprava je dlouhodobě vedena vynikající trenérkou specializovanou na přípravu tanečníků. Taneční klub je ve spolupráci se špičkovými zahraničními lektory rovněž pořadatelem několika tanečních soustředění a specializovaných tanečních kempů. Mimo výchovy tanečních párů od nejútlejšího věku je taneční klub Trend Ostrava rovněž pořadatelem několika tanečních soutěží za rok, včetně spolupráce na mistrovství ČR v družstvech a významné Taneční ligy ve sportovním tanci. Taneční páry našeho tanečního klubu máte možnost mnohokrát ročně vidět na předních kulturních a společenských akcích po celé České republice.

> Otevírací doba

vice na http://tktrend.cz/

> Kontakt

Kraj: Moravskoslezský kraj
Město: Ostrava
Ulice: Junácká 124
Telefon: 420 739 201 295
E-mail: [email protected]

> Komentáře