Běžíme na hrad Loket | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Běžíme na hrad Loket

> Fotogalerie

> Termín

22.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Běžíme na hrad je běžecký seriál, spojující sport, kulturu, zlevněné vstupné na hrad, ale i doprovodný program pro dospělé a děti (Pohádková cesta, kvíz Tajemství hradu, skákací hrad, tombola a další..) Startovat můžete v závodě na 5 km, 15 km, dětské závody dle věkových kategorií. Běžecké trasy převážně vedou podél řeky Ohře, ale v závěru i skalním tunelem nebo přes „houpací“ most v podhradí gotického Lokte. Jak Pětka, tak i Patnáctka jsou běžecky velmi atraktivní tratě. Loketské převážně lesnaté trasy vedoucí krásnou přírodou situovanou podél řeky Ohře zavedou závodníky od řeky až do lesnatých kopců, kde zažijí ojedinělý průběh skalním tunelem na Kozí stezce. Poté trať vede přes houpací most a míří závěrečným prudkým stoupákem až do cíle nacházející se ho kousek od hradní brány. Celkové stoupání na Patnáctce: 330m, na Pětce: 140m. Závodní den odstartují dětské závody od 11 hodin, ve 13 hodin startuje závod na 5 km a závodní den uzavře závod na 15 km, který startuje ve 14:30. Závody: Hlavní tratě: 5km a 15km Dětské závody: 100m, 300m, 600m a 1200m Kategorie: Dětské kategorie, junioři, m40, m50, m60, m70+, muži, z40, z50, z60, z70+, ženy Odměny: Pro dětské závody v jednotlivých kategoriích a pro závody 5/15 km: medaile, diplomy a věcné ceny. Prvních 250 závodníků, z celkově registrovaných na tratích 5/15km, účastnické značkové triko. Závodníci 5/15 km dostanou přímo v cíli účastnickou medaili!

> Otevírací doba

od 11:00

> Kontakt

Kraj: Karlovarský kraj
Město: Loket
Ulice: Amfiteátr v podhradí, Zámecká 67/10
E-mail: [email protected]

> Komentáře