Kaprálův mlýn | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kaprálův mlýn

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Kaprálův mlýn je ekodům pro vzdělávací akce v Moravském krasu. Připravujeme přírodovědné a ekologické programy pro školy a sloužíme jako skautská základna poskytující zázemí nejenom Junáku, ale i dalším organizacím dětí a mládeže. Na Kaprálově mlýně se rovněž setkáte s řadou ekotechnologií ve skutečném provozu. Naším posláním je vychovávat děti a mládež k lásce a úctě k přírodě, rozvíjet znalosti, dovednosti a postoje, které vedou k environmentálně odpovědnému jednání. Opíráme se při tom o prvky skautské metody a program ochrany životního prostředí Světové skautské organizace. Mlýn je areál tvořený trojkřídlou budovou, zahradou, několika hektary luk, dvěma tábořišti a zázemím pro vzdělávací kurzy v okolí. Důležité je pro nás zázemí pro programy v přírodě - táborový oheň pod hvězdnatým nebem, dvě zastřešené venkovní učebny a vybavení pro aktivity, za které se v outdoorových centrech draze platí: pomůcky pro slaňování z nedaleké Bajerovy skály, aquazorbing - nafukovací koule ve které je možné běhat po vodě na nedalekých přírodních koupalištích (jedná se o naprosto bezpečnou aktivitu populární na koupalištích, nikoliv o adrenalinové kutálení v kouli z kopce), jenom Ti nejmrštnější se dokáží s baterkou, v přilbě a ochranném oděvu proplazit na dno jeskyně Netopýrka a podívat se na podzemní tok Říčky. Samozřejmostí je vybavení pro přírodovědné a ekovýchovné programy: dalekohledy, binokulární mikroskopy, knihovna, detektory pro poslech netopýrů, zařízení pro pozorování a lovy hmyzu.

> Otevírací doba

dle dohody

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Ochoz u Brna
Ulice: Ochoz u Brna 235, 664 02
Telefon: 544 212 993
E-mail: [email protected]

> Komentáře