Pivovar Lobeč | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Pivovar Lobeč

> Otevřeno

březen, duben, květen, červen, červenec, srpen, září, říjen, listopad, prosinec

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Na návštěvníky Parostrojního pivovaru čeká ve staré varně restaurace s prodejem lobečského piva. Teplá jídla pro vás připravují ve zbrusu nové kuchyni s troubou na dřevěné uhlí pira. Nově je zde možné platit kartou. prostor má podlahové vytápění. uvnitř budovy je zákaz kouření. Je zde dostupný internet přes wifi. Pro skupiny lze v pivovarském výčepu Parostrojního pivovaru domluvit cateringově akce, doplněné prohlídkou pivovaru a degustací našich piv, jako firemní večírky, narozeninové oslavy, apod. V pivovaru je možné si zakoupit turistickou známku či vizitku a další lobečské suvenýry (trička, placky), pivety (etikety, tácky) a další sběratelské předměty (originální sklo, porcelánové tácky, ...). Prohlídky technické památky a obnoveného pivovaru Aktuální termíny prohlídek: ZÁŘÍ: - středa: ve 14:30 hod. - pátek: ve 14:30 hod. - sobota: ve 14:30 hod. - neděle: ve 12:00 hod. ŘÍJEN + LISTOPAD: - pátek: ve 14:30 hod. - sobota: ve 14:30 hod. - neděle: ve 12:00 hod. PROSINEC + LEDEN + ÚNOR: Pravidelné prohlídky se nekonají, v pivovaru je zima, prohlídky pouze pro objednané otužilé skupiny BŘEZEN + DUBEN: - sobota: ve 14:30 hod. Na pravidelné termíny prohlídek se není třeba objednávat. Objednat individuální prohlídku pivovaru mimo námi stanovené termíny je možné celoročně, avšak pouze pro skupiny od 15 dospělých osob. Prohlídka s průvodcem v českém jazyce trvá cca 60 minut. Vstupné je 100,- Kč (bez degustace) a 150,- Kč s degustací (počítejte, že s degustací se prohlídka protáhne o cca 20-30 min.). Děti a mládež do 15 let u nás mají prohlídku zdarma (to však neplatí pro samostatné skupiny dětských návštěvníků, zde je vstupné 30,- Kč). V pivovaru je chladno, dobře se proto oblečte! V letním období je teplota ve sklepních prostorách kolem 14°C. V zimě vytápíme pouze halu staré varny s pivovarským výčepem. Prohlídka s průvodcem začíná u studny před pivovarem, pokračuje v renesančním jádru pivovaru - na humně a v síni někdejšího ležatého hvozdu a pokračuje ve staré varně. Dále vystoupáme do patra, kde je možné si prohlédnout interiér kanceláře pana sládka a na někdejší sladové půdě čeká návštěvníky stálá výstava o historii pivovaru a zlatých letech českého piva přelomu 19. a 20. století. Prohlídka pak pokračuje v podkroví. Po návratu do přízemí průjezdem vstoupíme do pivovarského dvora a podíváme se do trojlodní budovy sklepů s kamennou halou lednice z 19. století. Prohlídka končí návštěvou nové řemeslné pivovarské provozovny s novou varnou, provozní halou a ležáckým sklepem v interiérech 19. století. Ochutnávky se konají přímo v ležáckém sklepě. Také mimo otevírací dobu výčepu si můžete v Parostrojním pivovaru zakoupit lobečské pivo v PET 1,5 l nebo ve skleněné láhvi 0,75 l s sebou. V Lobči však dávají lišky dobrou noc, takže se vždy vyplatí o prodeji piva mimo otevírací dobu výčepu domluvit telefonicky předem (tel: 777 314 716). Děkujeme za pochopení.

> Otevírací doba

Dle webu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Lobeč
Ulice: Lobeč 34
Telefon: 777 314 716
E-mail: [email protected]

> Komentáře