Alchymista - venkovní úniková hra po Staré Praze | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Alchymista - venkovní úniková hra po Staré Praze

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Hra je vhodná pro zkušené hráče! Počet hráčů v týmu: 2-5 Délka trasy: 6 km Doba trvání: 3-4 hodiny Místo startu: Praha, park Kampa Na startu obdržíte brašnu plnou různých předmětů, které budete potřebovat pro úspěšné zvládnutí hry. Proto na startu vybíráme 1000 Kč zálohu, kterou Vám na konci hry vrátíme. V každém týmu musí být osoba starší 18 let a hraje se na vlastní zodpovědnost. Cena: 1 499 Kč za tým Stará Praha vždy skrývala mnoho tajemství, některá šokující, některá i mírně děsivá. Mezi oba tyto extrémy by se nechalo zařadit nalezení spisů a věcí, které z pohledu moderní vědy a historie nedávají žádný smysl. Obsažené texty naznačují, že v 17. století existoval v českých zemích alchymistický spolek Qui Scitis, jehož hlavní sídlo bylo v Praze. Je až k neuvěření, co všechno byli schopni členové tohoto spolku ovlivnit a přetvořit ku obrazu svému. Majitel nalezených věcí, jistý Mathias, se podle svých zápisků stal členem spolku v roce 1612. Tam začala jeho pouť do tajů alchymie, která měla úplně jinou podobu, než si dnes představujeme, a přesahovala z roviny bádání až k politikaření. Nezatíženi etickými pravidly, se alchymisté uchylovali k činům mnohdy odporným, což Mathias nedokázal trpět dlouho. Chtěl svůj spolek zradit a skrýt se daleko z jeho dosahu. Povedlo se mu to?

> Otevírací doba

Nonstop

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 1
Ulice: Park Kampa

> Komentáře