Letecký den Plzeň 2018 – 100 let plzeňské aviatiky | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letecký den Plzeň 2018 – 100 let plzeňské aviatiky

> Termín

8.9.2018 - 9.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

O víkendu 8. a 9. září se na plzeňském letišti Plzeň-Líně koná Letecký den Plzeň 2018, který zároveň připomene významné výročí 100 let plzeňské aviatiky. Už je to dlouhých šest let co proběhl velmi úspěšný 2.ročník Plzeňských leteckých dnů 2012, na kterém se oslavovalo 60výročí založení letiště Plzeň-Líně a které navštívilo více než 15 000 spokojených návštěvníků. I přes tuto delší neplánovanou časovou prodlevu, přicházelo stále obrovské množství povzbuzujících zpráv, emailů a dotazů zda se ještě někdy podaří uspořádat velký letecký den, který si město Plzeň, region kolébky československého letectví a samotné letiště Líně zcela jistě zaslouží. S potěšením vám oznamujeme, že letošní rok navážeme na tradici Plzeňských leteckých dnů. Druhý zářijový víkend roku 2018 bude patřit letiště Plzeň-Líně leteckým slavnostem pořádaných aeroklubem Plzeň-Bory a spolkem Classic Trainers, který provozuje muzeum Hangár 3. Letecký den bude pořádán pod záštitou primátora města Plzně a ministra obrany ČR. Jedním z cílů při organizaci nového ročníku leteckých dnů, je důstojné připomenutí 100. výročí vzniku leteckého oddílu Plzeň a založení Československé republiky. Rádi bychom vám tato významné události přiblížili ukázkami historických letounů a věrnou rekonstrukcí důležitých leteckých milníků této stoleté historie aviatiky na Plzeňsku. Součástí leteckého dne budou i pozemní ukázky IZS plzeňského kraje, Městské policie, zásahové jednotky Policie ČR, Armády ČR a mnoho dalších.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň-Líně
Ulice: Aeroklub Plzeň Bory, Plzeňská 145

> Komentáře