Hudy lezecká stěna Brno | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hudy lezecká stěna Brno

Foto: .

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Nejsme jen další lezecké centrum v Brně, jsme nejmodernější lezecké centrum v Brně! Poskytujeme komplexní servis. Pro zkušené lezce formou kvalitní stěny s nejlepšími sportovními profily v Brně. Pro začátečníky i děti dobře vybavenou půjčovnou, kvalitními instruktory se vzděláním garantovaným horským vůdcem UIAGM a HMG i dostatkem zajímavých profilů i prvotřídních chytů v lehčích cestách. Novinkou stěny je oddělený výukový sektor s profily vhodnými pro začátečníky, děti a vybavený pro výuku všech lezeckých technik. Stěna nově disponuje celkem jedenácti samojističi, jejichž použití je zcela bezproblémové i pro úplné začátečníky. Pro všechny pak příjemný bar, kvalitní zázemí šaten a hlavně vyhřívaná podlaha. U nás vás nohy zebat nebudou. HUDY lezecká stěna Brno se nachází v bývalém areálu ESB a zabírá téměř polovinu bývalé hlavní tovární haly... Pro děti nabízíme i dětské krouřky! Ty jsou určeny jak pro děti, které chtějí lezení vyzkoušet, seznámit se s lezeckým pohybem, tak jsou určeny dětem, které již lezení znají, věnují se mu a chtějí se v něm dále rozvíjet. Dětské kroužky členíme jak věkově, tak zejména podle dovednosti a zaměření. Naším hlavním cílem není vychovávat vrcholové sportovce, ale to aby se vaše děti aktivní formou bavili a lezení se pro ně stalo nejprve hrou a možná časem i něčím víc. Jako jediná stěna v Brně nově disponujeme odděleným výukovým sektorem od hlavního lezeckého prostoru. Instruktoři tak mají pro děti klidný a samostatný prostor. Kurzy pro začátečníky jsou zaměřeny zejména na základní lezecký pohyb a bezpečnostní návyky. Kurzy pro pokročilé zahrnují krom dalšího rozvoje lezecké dovednosti i rozvoj technických dovedností jako slaňování, základy lanové techniky i základy treninku. Kurzy treninkové jsou zaměřeny zejména na rozvoj lezecké dovednosti s důrazem na správné vedení tréninku, rozvoje silových a pohyblivostních schopností, ale také odpovídajícího kompenzačního cvičení. Kurzy jsou vedeny instruktory s pedagogickou praxí a vzděláním v problematice lezení na umělých stěnách. Mimo jejich osobní kvalifikace zahrnující studium na FSpS MU Brno, kurzy MŠMT probíhá jejich průběžné doškolování a vzájemné konzultace.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Vídeňská 297/99
Telefon: 733 490 019
E-mail: [email protected]

> Komentáře