Cestovatelský festival | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Cestovatelský festival

Foto: fcb Congress Centrum

> Termín

8.11.2018 - 11.11.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Na Cestovatelském festivalu 2018 se můžete těšit na: Z. Pohlreich - povídání o jídlech a cestování po světě. Miroslav Donutil - populární herec a jeho povídání o cestování, tak jak ho znáte i neznáte. Ladislav Zibura - poutník, který poznává svět pěšky. Jakub Vágner - známý rybář povypráví o dalších vzdálených končinách, o kterých nám ještě nevyprávěl. Václav Šilhaˇ- s fotoaparátem v ruce procestoval všechny kontinenty včetně Antarktidy. Je několikanásobným držitelem ocenění Czech Press Photo BigTrip.cz - Káťa s Láďou nás překvapí novým vyprávěním ze svých cest Miroslav Bobek - ředitel ZOO Praha a jeho strhující vyprávění Petr Jan Juračka - fotograf, cestovatel, přírodovědec Jindra Böhm - cestovatel, fotograf povypráví o Amazonii Pavel Svoboda - geograf, fotograf, cestovatel Vladimír Lemberk - zoolog, fotograf, cestovatel Škoda 100 na cestách - Dan a Jana povypráví, jaké je to cestovat v krásné staré škodovce po světě Spolu světem - Ladislav Kalous a jeho cestování po světě Slavek Kral - travel blog, Slávek Král - Slávek bude přednášet o cestování "low cost" a také o Africe. Jiri Kalat - publicista, cestovatel, fotograf další přednášející Vám budeme představovat postupně, jako překvapení :-) Od dnešního dne si můžete objednat na mail: [email protected] nebo vzkazem přes fb profil. Dne 1.3. 2018 bude představen přesný program přednášek a začne prodej jednotlivých vstupenek (cena od 100 Kč - 220 Kč, dle přednášky), jednodenních vstupenek (370 Kč).

> Otevírací doba

9:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Pardubice
Ulice: Afi Palác Pardubice - congressové centrum

> Komentáře