Discgolfové hřiště | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Discgolfové hřiště

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Chtěli bychom Vás všechny srdečně pozvat k návštěvě našeho zbrusu nového sportoviště. Díky píli místních mladých a finanční podpoře Evropské unie se podařilo vybudovat zbrusu nové disgolfové hřiště, které najdete v lese nad Vlasenicí, na Novině u dubu. Disky si můžete zapůjčit ve vlasenické hospůdce U Rudolfů, kde můžete vyzvednout také score karty, do kterých můžete zapisovat svoje výkony. Hřiště jsme vybudovali ve spolupráci s proDiscgolf.cz, kde můžete zakoupit vše potřebné a načíst potřebné informace. A co discgolf vlastně je? Je to podobný sport jako golf, ale používá se při něm létající talíř. Cílem hry je obejít celé hřiště s co nejmenším počtem bodů. Snahou je na každé jamce dostat disk do koše na co nejméně hodů. Hrát může úplně každý: mladý i starý, velký i malý, rodina i jednotlivec. Pokud byste chtěli pomoci, poradit, ukázat, představit, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám naše nové hřiště ukážeme a zasvětíme Vás do základů discgolfu. Kontaktujte nás na emailu: [email protected]. Ať to lítá! Součástí je i naučná stezka pro všechny zvídavé, hravé, sportovně založené, ale i pro všechny, kteří rádi vyrazí jen tak do lesa na procházku. Všechny prvky jsou s lesní tematikou. Najdete zde zábavné a naučné cedule, herní prvky nejen pro děti a odpočinout si můžete také ve zbrusu nových posezeních.

> Otevírací doba

neomezeně

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Lhota - Vlasenice
Ulice: les nad Vlasenicí, na Novině u dubu

> Komentáře