Usedlost Na Stodolci | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Usedlost Na Stodolci

Foto: .

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Penzion Na Stodolci se nachází v bezprostřední blízkosti Národního parku „České Švýcarsko“ známého především díky skalnímu masivu Pravčická brána. Penzion Na Stodolci vznikl citlivou rekonstrukcí zemědělské usedlosti, jejíž historie se píše od roku 1881. Součástí penzionu je i restaurace. Vzhledem k tomu, že tajemství dobré chuťi je v surovinách, snažíme se v restauraci používat výhradně čerstvé suroviny od nejbližších dodavatelů. Vzhledem k umístění je penzion Na Stodolci ideálním místem pro rodiny s dětmi, od nejbližší silnice je penzion vzdálen 200 m, kolem dokola jsou jen pastviny. V areálu se nachází dětské hřiště s pískovištěm, prolézačkami a skluzavkou, na něž je přímý výhled z letní zahrádky naší restaurace, hned za dětským hřištěm je ohrada, ve které se pasou naši poníci. V nekuřácké části restaurace je umístěn dětský koutek se stolkem, židličkami, pastelkami, omalovánkami a spoustou hraček. Samozřejmě nezapomínáme na nejmenší ani v jídelním lístku, kde si v sekci „dětská jídla“ zajisté vyberete. Dětské jídelní židličky jsou samozřejmostí. V letních měsících umísťujeme na zadní terasu, která je vyhrazena jen ubytovaným hostům, malý dětský bazének. Pokud nás budete chtít navštívit s miminkem, zdarma Vám půjčíme dětskou postýlku. V okolí penzionu, ale i v oblasti Národního Parku České Švycarsko se nachází množství nově vytvořených hipostezek, díky kterým je možné sledovat krásy národního parku z koňského hřbetu a proto jsou pro milovníky jízdy na koni jsou k dispozici stáje s jezdeckými koňmi, kde si mohou po předchozí rezervaci zajezdit jak zkušení jezdci, tak úplní začátečníci a děti.

> Otevírací doba

dle webu

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Chřibská
Ulice: Dolní Chřibská 40
Telefon: 412 381 028

> Komentáře