Rodinné centrum Kolibřík | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinné centrum Kolibřík

Foto: .

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Naše rodinné centrum Kolibřík je umístěno v objektu dřívější MŠ, dnes sídla Městské policie a pobočky městské Knihovny, v Dřínovské ulici 4606 Chomutov. Velká herna našeho RC zve k řádění, dominuje bazén s balónky, nechybí pracovní nářadí, kuchyňka, hrací pulty pro menší děti, kuličkové dráhy, autíčka, panenky, odstrkovadla a další a další hračky. Pro ty nejmenší je zde postýlka k odpočinku či autosedačka. Samozřejmostí je posezení pro rodiče i děti. Bazárek dětského oblečení je malá místnost, prakticky vybavená policemi, se spoustou sezónních oblečků za výhodné ceny. Všem našim návštěvníkům je umožněn prodej i nákup dětského použitého, ale čistého a nezničeného oblečení. K prodeji zde najdete i ruční výrobky našich návštěvníků. Učebna sloužící pro kurzy, přednášky, individuální poradenství. Je vybavena stoly s židlemi, flipchartovou tabulí, pianem. Možnost zapůjčení PC a Dataprojektoru. Didakticá herna je menší místnost vybavena policemi, stolem a židličkami. Jsou zde umístěny didaktické pomůcky převážně z řady montessori. Probíhají zde kroužky jako je Hrátky s Šášou Míšou a Hrátky pro předškoláky. Tato hernička je také k dispozici pro všechny návštěvníky pokud zrovna zde neprobíhají pravidelné akce. Minitělocvična poskytuje prostor pro pohybové kroužky jako je cvičínek, hrátky s Šásou, Baby masáže, ... Mísnost je vybavena spoustou cvičebních pomůcek jako gymbalony, owerbally, podložky, masážní míčky, ribstole, houpačky, skluzavky, ..... Samozřejmostí je vstupní šatna a wc s přebalovacím pultem, sprchou a nočníky. Pro návštevníky máme k dispozici jídelní židličky pro děti, ledničku, rychlovarnou konvici, mikrovlnou troubu a nádobí. Dále nabízíme kroužky pro děti (hudební, výtvarné, sportovní aj.) i pro dospělé a pořádáme příměstské tábory a lze u nás pronajmout prostory či zahradu k pořádání oslav, setkání apod.

> Otevírací doba

PO-PA 8:00-12:00 a 14:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Chomutov
Ulice: Dřínovská 4606
Telefon: 775 190 411

> Komentáře