Noční pochod Hostýnskou magistrálou | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Noční pochod Hostýnskou magistrálou

> Termín

22.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Hostýnský YETTY zve všechny své příznivce na tradiční NOČNÍ POCHOD HOSTÝNSKOU MAGISTRÁLOU ANEB NÁŠ YETTY NIKDY NESPÍ. Akce se uskuteční v sobotu 22. září 2018. YETTY bus vyjede v 18.00 hodin z Bystřice pod Hostýnem, od 18.30 hodin proběhne na Trojáku registrace účastníků a od 19.00 hodin pochod za šera z Trojáku na Bludný. Od 22.30 hodin pochod za tmy z Bludného do Rajnochovic. Těšit se můžete na setkání s YETTYM, opékání špekáčků a hudební vystoupení Jakuba Tichého. YETTY bus vyjíždí v 18.00 hodin z vlakového nádraží, dále autobusového nádraží, náměstí, Chvalčova (Lhotka, U Křížku, pošta, Říka) a zastavuje i na Valaškách a Tesáku. YETTY bus zpět odjíždí v noci po ukončení pochodu z Rajnochovic přes Troják - Tesák - Bystřici. S sebou si vezměte baterku, nepromokavé oblečení, pevné boty, pláštěnku, nabitý mobilní telefon. Účast na vlastní riziko. Za osoby mladší 18 let zodpovídají rodiče. Zápisné 50 Kč pro účastníky od 15 let, 25 Kč pro účastníky s Kartou Hostýnska.

> Otevírací doba

OD 19:00

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Rajnochovice
Ulice: Ski areál Troják, Troják 289 768 71 Rajnochovice

> Komentáře