Letecký simulátor - Real Simulator | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Letecký simulátor - Real Simulator

Foto: .

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Lásku či obdiv k letadlům má nejeden muž či nejedna žena. Letadla byla vždy technologickým vrcholem lidského snažení. Díky letectví dnes máme mikrovlnou troubu nebo protismykové systémy ABS v automobilech. Málokdo má možnost dostat se do kokpitu reálného letadla během letu nebo dokonce sám takový kolos řídit. Náš letecký simulátor Real Simulator vám nabízí možnost stát se dopravním pilotem. Nesrovnávejte náš projekt s jinými leteckými simulátory. Přestože se jedná o simulátor, jeho veškeré systémy i vlastní kokpit pochází z opravdového dopravního letadla McDonnell Douglas DC-9, které nalétalo přes 90 000 letů a dolétalo v roce 2010. Díky snaze nadšenců z Vratislavic se do provozu dostalo opět v roce 2017. CO U NÁS ZAŽIJETE? Pokud nejste pilot a nemáte žádné zkušenosti s létáním, budete po dosednutí na sedačku překvapeni z neuvěřitelného množství přepínačů a jiných přístrojů. Nebudeme vás zatěžovat tím, k čemu každý přepínač slouží, ale můžete se nás kdykoliv zeptat, co vás zajímá. Pro nás je důležité, abyste za váš koupený čas co nejvíce létali. Instruktor vás navede jak nastartovat motory, začnete pojíždět po dráze k místu vzletu. Při této relativně jednoduché činnosti si vyslechnete instrukce, jak se letadlo ovládá a jak provedete vzlet. Snažíme se vám do pilotování nezasahovat, abyste měli vlastní pocit z toho, co sami zvládnete nebo zjistíte, že je třeba ještě pár dalších letů absolvovat. Vhodné pro dospělé i větší děti !

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Liberec
Ulice: Tanvaldská 345
Telefon: +420 777 227 171
E-mail: [email protected]

> Komentáře