Festival Okoř 2019 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Festival Okoř 2019

> Termín

24.8.2019-25.8.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Festivalový areál a stanové městečko jsou v průběhu festivalu ohraničeny a do tohoto prostoru je povolen vstup pouze návštěvníkům festivalu na základě platné vstupenky! Z tohoto důvodu je bezpečnostní agentura oprávněna kontrolovat účastníky jak v areálu festivalu, tak ve stanovém městečku. Parkoviště je v blízkosti areálu a je provozováno jiným subjektem, než je pořadatel. DOPRAVA - VLAK Z Prahy či ze Slaného můžete využít výletní vlak Cyklohráček. Vlak nabízí 120 míst k sezení. Užijte si projížďku po železniční trati, po které se svezete pouze s Cyklohráčkem! Z Prahy Hlavního nádraží vyráží vlak v 9:07 a 13:07 (v Praze dále zastavuje na Smíchově, Cibulce, Zličíně a Hostivici) a doveze vás do zastávky Noutonice, která se nachází pouhé 2 km od hradu Okoř. Ze Slaného vlak vyjíždí v 11:01 a do Noutonic dorazí v 11:38. Kompletní jízdní řád vlaků: www.cyklohracek.cz DOPRAVA - BUS Ke stažení: autobusová doprava z Prahy Ke stažení: autobusová doprava z Kladna SPOJENÍ Z PRAHY Kromě posílených spojů X-OKOŘ jezdí běžná linková doprava PID. Posílená linka X-OKOŘ Odjezdy spojů: ze zastávky Nádraží Veleslavín, odjezdové stání označené X OKOŘ, nástupiště 1 – kyvadlová doprava přímou linkou označenou jako X-OKOŘ od 13:00 dle přiloženého jízdního řádu. Poslední posílená linka X-OKOŘ vyjíždí ve 20:00. Zastávky spoje: Nádraží Veleslavín, Okoř Odjezdy spojů zpět: dle přiloženého jízdního řádu. Poslední spoj odjíždí v 1:30 a jede na nádraží Veleslavín. Jízdné: 30,- Kč / jízda - platí se u řidiče. Na tuto přepravu se nevztahují žádné zvýhodněné či předplacené jízdenky. Běžná lika PID č. 350 Odjezdy spojů: ze zastávky Dejvická (ul. Jugoslávských partyzánů, směr Podbaba) Jízdné: info u dopravce ČSAD Kladno SPOJENÍ Z KLADNA - posílená linka X-OKOŘ Odjezdy spojů: ze zastávky Autobusové nádraží Kladno (ulice Dukelských hrdinů), odjezdové stání číslo 15 - časy odjezdů 14:00 a v 17:00 Zastávky spoje: Autobusové nádraží Kladno, Okoř Odjezdy spojů zpět: ve 20:00, 22:00, 00:30 Jízdné: 30,- Kč / jízda - platí se u řidiče. Na tuto přepravu se nevztahují žádné zvýhodněné či předplacené jízdenky. PARKOVÁNÍ PRO NÁVŠTĚVNÍKY Parkování pro návštěvníky je zajištěno v okolí obce Okoř cca 200 m od areálu a při příjezdu je označeno orientačním systémem. Do festivalového areálu je přísný zákaz vjezdu. V případě neoprávněného vjezdu může dojít k odtažení vozidla. Za věci uložené v autě neručíme, nicméně bezpečnost v obci a v okolí parkovišť je v průběhu celého dne kontrolována policií ČR. DĚTI Dětské vstupné - děti do věku 14 let* v doprovodu rodičů - 100,- Kč. * k prokázání věku dítěte je nutné mít s sebou doklad dítěte, nebo jeho kopii, na kterém bude fotografie dítěte spolu s uvedeným datem narození (např. cestovní pas, průkazka MHD apd.)

> Otevírací doba

14:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Okoř
Ulice: Okoř

> Komentáře