Exkurze pro děti a dospělé ve sklárně Rückl | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Exkurze pro děti a dospělé ve sklárně Rückl

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

S dětmi za krásou a historií českého skla Sklárna Rückl, založená v roce 1846, v jejíchž výrobcích se snoubí vznešená krása ručně foukaného a broušeného křišťálu s jedinečným designem a dokonalými detaily, vás a vaše děti nechá exkluzivně nahlédnout do toho nejlepšího z české historie, kultury a sklářského dědictví. Sklárna se nachází v Nižboru, ve Středočeském kraji, v malebném údolí řeky Berounky jen 35 minut cesty z centra Prahy. Díky své lokalitě v těsné blízkosti hlavního města a dvou výjimečných hradů, Karlštejnu a Křivoklátu, je sklárna Rückl oblíbenou turistickou destinací. Exkurzi do sklárny lze pojmout jako celodenní výlet. Pro dětské exkurze je připravený speciální výklad tak, aby si i malé děti naplno užily návštěvu a i když samotné foukání skla si z důvodu bezpečnosti vyzkoušet bohužel nemohou, nudit se jistě nebudou! V areálu sklárny se nachází i prodejna s širokým sortimentem, který potěší skutečně všechny návštěvníky. Děti zde najdou drobné suvenýry (například figurky zvířátek), obstarat mohou i dárek pro maminku nebo babičku. V srpnu dojde k rozšíření sortimentu právě pro nejmenší návštěvníky o upomínkové předměty s logem sklárny čápa či logem Českého lva, jehož je Rückl hrdým výrobcem. Zmenšeninu této krásné sošky od Ronyho Plesla, kterou letos poprvé při předávání jubilejního 25. ročníku Českého lva obdrželi ti nejlepší čeští herci a filmaři, si mohou návštěvníci také pořídit. Rezervace Markéta Rücklová +420 605 229 205 +420 311 696 248 [email protected] www.ruckl.cz Vstupné Dospělí 150 Kč Děti, studenti 100 Kč Senioři 120 Kč Rodina (2+2) 400 Kč

> Otevírací doba

Červenec - Září
Pondělí - pátek 9:15 - 14:00
Sobota 9:15 - 12:00
Poslední exkurze začíná ve všední dny ve 14:00. V sobotu pak ve 12:00.

Říjen - Duben
Pondělí - pátek 9:15 - 13:00
Sobota po domluvě předem

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Nižbor
Ulice: Lánská 141
Telefon: +420 311 696 248
E-mail: [email protected]

> Komentáře