Dětský zemědělský svět na akci Země živitelka 2019 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Dětský zemědělský svět na akci Země živitelka 2019

> Termín

22.8.2019-27.8.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Letošní 46. ročník Země živitelky jsme pro Vás připravili včetně bohatého programu pro Vaše děti. Malí zemědělci mohou navštívit Velký dětský zemědělský svět, který bude umístěn na začátku areálu u Hlavní brány. Bude zde k vidění např. dětská farma, lesní pedagogika, skákací kombajn, malé modely zemědělských strojů atd... Nově bude Velký zemědělský svět doplněn o několik dalších menších světů po celém areálu. Zde malí návštěvníci najdou např. překážkovou dráhu z balíků slámy, semínkoviště, dýňobraní, naučnou stezku hospodářských zvířat a další. Mezinárodní agrosalón Země živitelka 115 697 návštěvníků / více než 550 vystavovatelů / 15 ha výstavní plochy / více než 20 zúčastněných zemí Nejširší nabídku většiny zemědělských oborů na jednom místě, novinky z oborů zemědělské techniky, myslivosti, včelařství, rybářství, potravinářství nebo chovu hospodářských zvířat, komplexní prezentaci zemědělství od historie po současné trendy a novinky v oblasti výzkumu, a mnoho dalšího nabízí mezinárodní agrosalón ZEMĚ ŽIVITELKA. Země živitelka je největší a nejvýznamnější agrosalon svého typu zaměřující se na zemědělský sektor napříč všemi jeho obory v České republice a na Slovensku. Jednotlivé zemědělské obory jsou prezentovány napříč celým areálem, mají své pavilony a svůj vlastní program. Zemědělské technice je věnována největší část areálu, jsou to zejména hlavní trasy a také pavilon Z. Na předvadišti probíhá bohatý doprovodný program, pavilon T1 patří českým výrobcům nabízejícím kvalitní české potraviny, které je možné ochutnat i zakoupit za zvýhodněné ceny. Pravidelně zde vystavují odborné organizace, zemědělské instituce a firmy, které doplňují expozice jednotlivých krajů ČR. Všechny organizace, které jsou v pavilonu T1, poskytují odborné informace veřejnosti včetně informačních materiálů. Pravidelně probíhá Mezinárodní výstava družstevnictví, která přináší aktuální informace o výrobním a spotřebním družstevnictví, podnikání zemědělských nebo odbytových družstev a prezentace úspěšných družstevních podniků s širokým sortimentem kvalitních výrobků. Nedílnou součástí Země živitelky je soutěž o nejlepší vystavený exponát Zlatý klas, která probíhá pod odbornou garancí Ministerstva zemědělství ČR. Soutěž Zlatý klas se stala za dobu své existence prestižní záležitostí a výrobci oceněných produktů tuto soutěž považují za významný přínos pro prezentaci a publicitu svých výrobků. Po celou dobu Země živitelky probíhají odborné semináře, programy i bohatý doprovodný program, předprodej vstupenek je přes distribuční síť TICKETSTREAM a bude spuštěn na začátku roku 2019.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: České Budějovice
Ulice: Husova 523

> Komentáře