Maluj Kreativní kavárna | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Maluj Kreativní kavárna

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Kreativní centrum Kavárna Maluj na pražských Vinohradech nabízí tvůrčí zábavu především ve formě malování na keramiku. Vytvořit si zde můžete vlastní hrneček, talířek, misku a mnoho dalšího nádobí či dekorací. Kromě malování na keramiku nabízíme i další kreativní činnosti jako je například točení na hrnčířském kruhu, kurzy mozaiky či workshopy s tvořením na sklo, decoupage a mnoho dalšího. Pro děti i dospělé nabízíme možnost uspořádání narozeninové oslavy. Vždy je nutné si předem místa rezervovat. Na víkendy jsou rezervace potřeba s větším předstihem. Aktivity pro děti Pro děti a jejich rodiče jsme založili dětský program Kroužky a Proužky, který nabízí nejen kreativní činnosti v prostorách Kavárny Maluj. Hlavní aktivity Kroužků a Proužků: •nabízíme jednorázové i dlouhodobé akce pro školní organizace a volnočasové spolky a herny •pořádáme příměstské tábory •organizujeme narozeninové oslavy pro děti i dospělé •poskytujeme dětské koutky na benefiční akce •podnikáme s dětmi výlety za zábavou i poznáním

> Otevírací doba

PO-PÁ - 9:00-21:00 od 1.11.2018 bude otevírací doba 13:30-21:00 (dopoledne pouze na rezervace)
SO-NE - 10:00-21:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 10
Ulice: Korunní 2456

> Komentáře