Plavecký bazén Plzeň- Lochotín | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Plavecký bazén Plzeň- Lochotín

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zajímavý plavecký areál s množstvím atrakcí, který za návštěvu určitě stojí! Plavecký areál na Lochotíně Vám nabízí plavecký bazén se šesti drahami o rozměrech 25 × 12,5 m a dětský bazén o rozměrech 12 × 8 m. V ceně vstupného Vám nabízíme i možnost využít saunové komory (pro muže i ženy - v prostoru sprch). Od roku 2015 je k dispozici venkovní areál (venkovní bazén o rozměrech 16,6 × 8,15 m - hloubce 0,9 až 1,3 m a dětské brouzdaliště o rozměrech 6,05 × 4,05 m), který v rámci projektu: Obnova venkovního bazénu Plzeň - Lochotín pro rozvoj cestovního ruchu, hrazeného z operačního programu ROP NUTS II Jihozápad, oblast podpory Rozvoj infrastruktury cestovního ruchu, prošel kompletní rekonstrukcí včetně zázemí a technologií a vystavilo se i nové dětské brouzdaliště s herními prvky. Na bazénu nabízíme služby Plavecké školy Plaveckého klubu Slávia VŠ Plzeň. Pro širokou veřejnost nabízíme cvičení ve dvou sálech, jak kondičních tak moderních forem, např. bodyforming, body ball, bosu, intervalový trénink, pilates, powerjoga, zumba a další. Dále cvičení dětí a pro rodiče s dětmi.

> Otevírací doba

dle otvírací doby

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Plzeň
Ulice: Sokolovská 46
Telefon: 373 300 333

> Komentáře