Konopné bludiště Vranč | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Konopné bludiště Vranč

> Termín

1.6.2018 - 30.9.2018

> Hodnocení

2  (2x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Kousek od Bítovského hradu na statku Vranč zasela parta nadšenců konopí a vysekala v něm labyrint. Ten funguje v letní sezóně, až do konce září. Konopná Farma Vranč si klade za cíl zvýšit povědomí o využití konopí v textilním průmyslu, lékařství, kosmetice, gastronomii a dalších oblastech. Pokud jste se někdy rozhlédli z hradu Bítova nebo z rozhledny Rumburak, možná jste si všimli zvláštního bludiště. Velmi zvláštního – je totiž uděláno v konopném poli. Z labyrintu vede jediný východ, který člověk najde obvykle za nějakých 20 až 40 minut, ale občas se někdo ztratí tak, až mu rupnou nervy, poruší pravidla a prodere se obrovskými rostlinami nejkratší cestou ven Konopí seté, jenž neobsahuje složku THC, ve kterém je uděláno bludiště, zabírá plochu 6000 m2 (asi 1,5 akrů). Za vstup se platí menší poplatek (cca 50 Kč) a najít cestu ven nebývá zrovna jednoduché. V nedalekém Jamaica baru můžete popíjet konopné pivo, mojito nebo limonády a vyzkoušet konopné klobásky, čerstvého pstruha s konopnými semínky, chilli konopné krekry či jiné dobroty, jako je smažený sýr nebo bramborové placky. Kouření je v labyrintu je zakázáno.

> Otevírací doba

10:00 - 21:00

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Bítov
Ulice: Konopná farma Vranč, Bítov 2, 671 10 Bítov

> Komentáře