Restaurace Ala Bašta | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Restaurace Ala Bašta

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Restauraci „Ala Bašta“ najdete v obci Jenštejn, těsně za severovýchodní hranicí Prahy. Jsme malá restaurace v obci, kde se kromě jiných zajímavostí nachází významná kulturní památka – pozůstatky středověkého hradu ze 14. století. Již při vstupu do restaurace na Vás dýchne nenapodobitelná domácí atmosféra. Působivý, velmi elegantně zařízený interiér Vám nabízí cca 30 míst ve dvou podlažích. Máme pro Vás připravena útulná zákoutí s nádechem romantické pohody, ve kterých můžete nerušeně posedět. V restauraci „Ala Bašta“ tak najdete místo pro setkání s přáteli nebo romantickou schůzku v příjemné atmosféře. Pokud po ochutnání dobrého piva nebo vína dostanete hlad, nabídneme Vám vybrané pochoutky moderní české kuchyně nebo staročeské speciality. A když si nevyberete v Česku, rádi s Vámi podnikneme gastronomický výlet do Evropy či Středomoří. Přirozená chuť jídla je naší prioritou. Proto v naší kuchyni klademe důraz na kvalitu surovin. Nenajdete u nás žádné kupované polotovary či „univerzální“ omáčky. Vše připravujeme čerstvé, přímo na Váš talíř. Jestliže při výběru restaurace upřednostňujete kvalitu podávaných jídel a nápojů a přátelský přístup personálu, neváhejte a udělejte si výlet do Jenštejna. V restauraci „Ala Bašta“ budete vždy vítanými hosty. Přijímáme platební karty. Z omezených prostorových důvodů vstup povolen čtyřnohým miláčkům pouze na letní zahrádku a jen na vodítku. Parkování je možné naproti restauraci u rybníku. Wi-Fi je k dispozici zdarma.

> Otevírací doba

PO,ÚT - zavřeno
ST-PÁ - 17:00-23:00
SO - 12:00-23:00
NE - 12:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Jenštejn
Ulice: Radonická 101

> Komentáře