Týdenní příměstské tábory | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Týdenní příměstské tábory

> Termín

6.8.2018 - 12.8.2018
27.8.2018 - 2.9.2018

> Hodnocení

4  (1x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Příměstský tábor je určen pro děti od 6 do 17 let se zájmem o přírodu, zvířata a jezdecký sport (pro začátečníky i pokročilé). Pro nejmenší jsou k dispozici poníci, pro pokročilejší jezdce organizujeme vyjížďky po krásném okolí. Výcvik je při způsoben dle schopností. V ZOO kroužku se děti naučí starat o různá domácí zvířata a seznámí se s jejich správným chovem. Kromě těchto aktivit je připraven pestrý program skládající se z her, výletů, besed, táboráků a zkrátka všeho, co k táborům a létu patří. Tábor začíná v pondělí ráno, končí v pátek odpoledne. Každý den ráno děti přivezete, odpoledne odvezete. V cenách pobytu je zahrnut jezdecký výcvik 1-2 hod. denně a stravování (snídaně, oběd, dopolední a odpolední svačina). S sebou běžné vybavení na letní tábor, podepsané nebo označené. Pláštěnku, elastické tepláky (rajtky), gumovky popřípadě jezdecké boty. Je možno přivézt vlastní jezdecké vybavení (ochranná přilba i cyklistická, bičík, chapsy apod.). Rádia, přehrávače, mobilní telefony a cennosti nejsou věci nutné na tábor. Pořadatel neodpovídá za jejich ztrátu či poškození. Přihlášky přijímáme s dokladem o zaplacení zálohy ve výši 1 500 Kč. Prosím o zaškrtnutí výběru jízdy na koni či zookroužku. Při nástupu na tábor předložte doklad o doplatku do celkové výše. Ceník: Jezdecký tábor s výukou jízdy na koni: 700 Kč / den ZOO kroužek: 500 Kč / den Potřebujete poradit? Volejte paní Janu Hanzlíkovou, + 420 723 613 492

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Starý Plzenec
Ulice: Baslova 38

> Komentáře