Srpnové pátky za svitu svíček v Kostnici Sv. Jakuba | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Srpnové pátky za svitu svíček v Kostnici Sv. Jakuba

> Termín

3.8.2018
10.8.2018
17.8.2018
24.8.2018
31.8.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

Tak jako každý rok, i letos organizujeme srpnové prohlídky Kostnice za svitu svíček. Láká vás tajemná podzemní krypta pod kostelem sv. Jakuba v Brně? Chcete se nechat strhnout nádhernou atmosférou tohoto místa při svitu svíček? Přijďte nás tedy navštívit. Pro ty, kteří o těchto prohlídkách ještě neslyšeli, uvádíme i pár informací. Rezervace je pro velký zájem nutná, kapacita místa je omezena na 25 osob na jednu prohlídku. Vstupy probíhají každou půlhodinu, počínaje 19. hodinou a poslední vstup je možný ve 22:30 hodin večer. Na začátku každé prohlídky uslyšíte krátký úvod od našich průvodců a poté se již můžete ponořit do samostatného objevování druhé největší kostnice v Evropě, co se počtu pohřbených těl týká. Světlo bude po celou dobu prohlídky vypnuto a budete mít jedinečnou příležitost objevovat celý prostor pouze za svitu desítek plamínků svíček a doprovodu krásné melodie pana Miloše Štědroně. Pokud chcete vzít i své děti, samozřejmě je to možné, pouze je dobré zvážit, jaký vztah mají k tmavým prostorám, popřípadě k svíčkám samotným, pro zahraniční návštěvníky jsme schopni poskytnout texty v několika jazycích k zapůjčení. Vstupenky se kupují buď až na místě nebo se pro ně můžete stavit s předstihem kdykoliv během otevírací doby, každopádně jen u nás v Kostnici samotné.

> Otevírací doba

19:00 - 22:30

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Kostnice u sv. Jakuba
Telefon: +420 515 919 793
E-mail: [email protected]

> Komentáře