Vzduch je naše moře | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Vzduch je naše moře

> Termín

29.6.2018 - 14.10.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

V roce významného výročí naší země chceme připomenout fenomén letectví, který se stal do značné míry symbolem rozkvětu a úspěchů mladého Československa a v mnoha ohledech jím zůstává dodnes. Muzeum Vysočiny společně s modeláři spolku Nuclear Model Club představuje soubornou výstavu leteckých artefaktů, modelů a dokumentů. Výstava mapuje dějiny letectví na Třebíčsku od konce první světové války přes období první republiky až po současnost a také účast v zahraničním odboji. V rámci příprav materiálů a dokumentů vznikne i katalog výstavy, který bude sloužit jednak jako shrnutí předložených dokumentů, ale do budoucna také jako obrazový sborník k tématu, které dosud nebylo souborně publikováno. Výstavu doplní odborné přednášky, komentované prohlídky a programy pro děti. Programy pro školy se uskuteční od září 2018. Pro mladší věkovou kategorii chystáme programy zaměřené na historii létání jako takového. Pro starší budou připraveny komentované prohlídky k určitému období v rámci let 1918-2018. Vezměte své děti na výstavu, malí letečtí fanoušci budou jistě nadšení.

> Otevírací doba

út – ne - 9:00 – 12:00, 13:00 – 17:00
v červenci a srpnu také v pondělí

> Kontakt

Kraj: Vysočina
Město: Třebíč
Ulice: Pod Zámkem 1028

> Komentáře