Železnorudské slavnosti 2018 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Železnorudské slavnosti 2018

> Fotogalerie

> Termín

3.8.2018 - 5.8.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Tradiční Železnorudské slavnosti se konají vždy první srpnový víkend. Začínají prakticky od pátečního odpoledne a končí až v neděli v podvečer. Lze říci, že se považují za největší událost Železné Rudy v roce. Návštěvníkům se naskýtá bohatý doprovodný program v podobě živé hudby kapel různých žánrů, pravého jarmarku, vystoupení dětských souborů. Klasickým bodem programu je i vystoupení folklorního souboru v krojích německých sousedů z Bavorské Rudy. Po celé dny jsou v Železné Rudě i pouťové atrakce pro děti, nejrůznější stánky s občerstvením a pochutinami, míchanými nápoji a nechybí samozřejmě ani železnorudské pivo, které se vaří v minipivovaru Belveder dle tradičních receptur. Vaří tu dokonce čtyři druhy, můžete ochutnat rovnou i na slavnostech pivo 11° Belveder - světlé, 12° Belgrad - polotmavé, 13° Gradl – tmavé a nové pivo Pašerák medový speciál třináctka. Dále zde na programu můžete zhlédnout i ukázky zásahů železnorudských hasičů, Horské služby, obvykle i ve spojení s prací místních kynologů. V těchto dnech celé město ožije do pozdních nočních hodin je i připravena diskotéka pod širým nebem s místním DJ. O zábavu je skutečně postaráno tradičně nabytým programem pro všechny generace návštěvníků a hlavně i místních občanů. A pokud je vám programu ještě „málo“ můžete se zajít podívat i do Muzea historických motocyklů anebo si odskočit na vyhlášené domácí zákusky v Café Charlotte oceněnými ochrannou známkou „Šumava Originální produkt“.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Železná Ruda
Telefon: 376 397 033
E-mail: [email protected]

> Komentáře