Trutnovské Pivní Slavnosti | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Trutnovské Pivní Slavnosti

Foto: Fcb Bojiště Trutnov

> Termín

31.8.2018 - 1.9.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Trutnovské Pivní Slavnosti jsou originální a nevšední oslavou piva a pivovarnictví. Těšit se můžete na přehlídku pečlivě vybraných malých pivovarů napříč ČR doplněnou o oblíbené tradiční lokální výrobce piva. V překrásném prostředí areálu Na Bojišti bude probíhat nevšední pivní veselí v čele s kvalitní hudební produkcí, která bude doplněná o bohatý a neobyčejný program v podobě originálního Sládkova dětského městečka, promítání dokumentů s pivní tématikou, přednáškami a besedami z oblasti pivovarnictví a sladovnictví a o fenoménu piva vůbec. Dále na vás budou čekat divadelní představení, workshopy a dílny, hlasování o nejoblíbenější pivo slavností a mnoho dalších překvapení. Již v pátek 31. srpna od 20.00 hod. proběhne v přírodním amfiteátru filmová projekce s volným vstupem v podobě kultovní klasiky Jiřího Menzela - Postřižiny. V sobotu 1. září potom budou probíhat slavnosti samotné. Areál bude otevřen od 12:00 hod. a hudební produkce začne od 13:30 hod. Vystoupí: Slza, Poletíme?, Terne Čhave, The Atavists, James Harries, Queens of Everything, Synové Výčepu Již brzy sledujte aktuální a podrobné informace na webu bojistetrutnov.cz a také na nově vznikajícím webu pivních slavností. vstupné: předprodej 250,- / na místě 300,- (předprodej vstupenek bude zahájen 1. června) Jste srdečně zváni! Dej Bůh štěstí!

> Otevírací doba

pátek od 20:00
sobota do 12:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Trutnov
Ulice: Bojiště Trutnov Královedvorská ulice
Telefon: 776 251 814
E-mail: [email protected]

> Komentáře