Restaurace Velorex | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Restaurace Velorex

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Restaurace Velorex na ulici Palackého 162 v Brně v areálu Zagreb. Restaurace je navržena ve stylu legendárního „vozítka“ Velorex a jeden originální „hadrák“ vás přivítá hned u vstupu. Nabízíme tradiční pokrmy české kuchyně v kombinaci s moderní a atraktivní gastronomií. Naše kuchyně je otevřená a tak se každý návštěvník může osobně podívat na přípravu své oblíbené pochoutky. Odborně proškolený personál vám rád poradí při výběru specialit, moravských vín z obsáhlé vinotéky nebo některého ze mnoha druhů točených piv z pivovarů Dalešice a Svijany. Své místo si u nás najdou jak milovníci piva a dobrého jídla, tak rodiny s malými dětmi, pro které je k dispozici prostorný dětský koutek. V létě pořádáme pravidelně grilování na letní terase s výběrem čerstvých ryb a steaků. Těšíme se na vaši brzkou návštěvu, a pokud budete u nás spokojeni, velmi nás potěší vaše doporučení lidem z vašeho okolí. Příjemného prožití dne vám přeje kolektiv restaurace Velorex. Nabízené služby 8 druhů poledního menu v době 11:00 – 14:00 otevřeno 7 dní v týdnu rezervace pro menší, střední i velké skupiny možnost přípravy rautového občerstvení dle přání zákazníka cateringové služby grilování na letní zastřešené terase projekce na velkoplošném plátně Wi-Fi free dětský koutek pořádání svateb, narozeni, rodinných oslav, večírků, pracovních setkání, křtin, smutečních setkání, …

> Otevírací doba

Pondělí 11:00 - 23:00
Úterý - sobota 11:00 - 24:00
Neděle 11:00 - 22:30

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Brno
Ulice: Palackého 162

> Komentáře