Cyklohráčkem do železničního muzea Zlonice | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Cyklohráčkem do železničního muzea Zlonice

> Termín

25.8.2018
29.9.2018
27.10.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Cyklohráček, rodinný výletní vlak upravený na pojízdné hřiště pro děti. Jezdí z Prahy na Okoř a do Slaného, ale v sobotu 25.8. vás doveze až do železničního muzea ve Zlonicích. Vyražte s dětmi a nebo s jízdním kolem na velmi neobvyklý výlet a poznejte železnici z úplně jiného úhlu pohledu! Cyklohráček je neobyčejný vlak, který si oblíbily hlavně rodiny pro své výlety z hlavního města O víkendech a svátcích vás vezme z Prahy na výlet na tajemný hrad na Okoři anebo do Slaného za dobrodružnou cestou za pokladem. Má tři zelené vagony a jeden červený – jeden plný her, stavebnic, vláčkodráhy a knížek, ve druhém jezdí cyklisté s koly a ve třetím najdete spoustu deskových her, velkou stavebnici, tabuli s křídami, puzzle a další hry. V sobotu 25. srpna pojede Cykohráček mimořádně až do Zlonic a vezme velké i malé cestující do tamního železničního muzea, kde na vás dýchne atmosféra starých nádraží a lokomotiv. Do Zlonic vyrazí Cyklorháček z Prahy hlavního nádraží ve 12:58. Cestující z Cyklohráčku dostanou v muzeu slevu na rodinné vstupné - dva dospělí a tři děti zaplatí jen 120 Kč (o slevovovou kartu si řekněte hrajvedoucím přímo ve vlaku). Co zažijete v muzeu V muzeu na vás dýchne atmosféra starých nádraží a lokomotiv. Svezete se na úzkorozchodné průmyslové dráze, prohlédnete si řadu historických lokomotiv i vagónů, můžete si zasadit strom pro štěstí a také si prohlédnete dávné vybavení železničních stanic. Muzeum se nachází přibližně kilometr od železniční stanice, cesta vede po klidné místní silnici a je vhodná i pro cestu menších dětí na kolech nebo odrážedlech. Právě tuto poslední sobotu sezony bude mezi zlonickým nádražím a muzeem pendlovat také bezplatný autobus, který počká na příjezd vlaku z Prahy. Cesta do Zlonic: Odjezd z Prahy ve 12:58, příjezd do Zlonic ve 14:58 Cesta zpět ze Zlonic: Odjezd ze Zlonic v 16:41, příjezd do Prahy 18:50. Pozor výluka! V srpnu se opravuje železniční trať mezi Slaným a Zlonicemi. Cyklohráček tak doveze cestující pouze do Slaného, kde budou připraveny náhradní autobusy do Zlonic. Zdánlivá nevýhoda výluky může být i výhodou - náhradní autobusy za Cyklohráček neskončí u nádraží ve Zlonicích, ale cestující dovezou až k bráně železničního muzea, které se nachází cca kilometr od železniční stanice. Pokud cestujete ve větší skupině, uričtě o sobě dejte včas vědět emailem na adresu [email protected]. Cyklohráčkem můžete cestovat na jízdné Českých drah, ale také na levnější jízdné Pražské integrované dopravy (PID). Ve vlaku platí jak jízdenky PID pro jednotlivou jízdu, tak předplatní časové kupony.

> Otevírací doba

Dle jízdního řádu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Zlonice

> Komentáře