Naši jedli kaši v Zeměráji | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Naši jedli kaši v Zeměráji

Foto: Kateřina Havránková

> Termín

14.07.2018
18.8.2018

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zeměráj je přírodní park plný zážitků pro děti i dospělé u Orlické přehrady. Více než sto různých her, hlavolamů a dobrodružných úkolů na ploše devíti hektarů je vytvořeno tak, aby se do hry a řešení mohla zapojit celá rodina. Najdete zde i několik skutečně výjimečných atrakcí. Objevíte reálnou vesnici z raného středověku obklopenou zahradami a pastvinami, kde si můžete společně s jejími obyvateli vytočit nádobu na kruhu, příst a tkát, mlít mouku, podrbat kozy nebo třeba okopávat zahrádky. Kromě toho na vás čeká kilometr dlouhá stezka naboso - vedená lesem, loukou i potokem, přes šišky i jehličí a s množstvím zábavných úkolů zaměřených na poznávání české přírody. Připravena je také dětská vesnička Hrejkov s úřadem, obchodem, hospodou, pekárnou i kovárnou a loutkovým divadélkem,archeologické naleziště, různá bludiště, přírodní krytá herna, lukostřelnice, fotbalgolf, kuličkové hřiště, kroužkovaná, orientační hry, vodní koutek, dobrodružné hledání tajemných symbolů, které skrývají záhadu ukrytého pokladu nebo pátrání po Kamenech času. Nechybí ani hospůdka se stylovou nabídkou. V sobotu zde navíc můžete proniknout do světa zvláštních chutí našich slovanských předků. V raně středověké vesnici budeme vařit kaše, mlít mouku, péct placky, seznámit se můžete s dávnými způsoby získávání a úpravy potravin, připraven je i zábavný kvíz.

> Otevírací doba

09:00-19:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Kovářov
Ulice: Kovářov 201
Telefon: 702542054
E-mail: [email protected]

> Komentáře