Znojmo žije divadlem | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Znojmo žije divadlem

> Termín

22.8.2018 - 26.8.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Centrum Znojma ožívá díky divadelním představením různých žánrů. Na Horním náměstí vyrostlo obří šapitó, divadelníci budou hrát i ve znojemských ulicích. Festival Znojmo žije divadlem! I tentokrát to nebude jen o celebritách a slavných divadelních titulech. Určitě také stojí za na návštěvu alternativní scény, komorní divadla, a loutková představení pro děti a mnoho dalších. Diváci si mohou pořídit jednotlivé vstupné nebo výhodnou permanentku na všechny představení i workshopy. Šestý ročník znojemského divadelního festivalu nabídne rozmanitou paletu divadelních forem, hvězdná jména i méně známá divadla a na Horním náměstí nepřehlédnutelné šapitó, symbol festivalu. DOPROVODNÝ PROGRAM Všechna představení se odehrávají mimo šapitó, buď v jeho blízkosti, nebo na předem určených místech a jsou vhodná pro rodiny s dětmi. V případě deště budou přesunuta do šapitó. Časy se mohou měnit. Středa 22.8. – Horní náměstí – 16:00 Běžkařská Odysea – Bratři v tricku Bratři v tricku nejsou již Znojmu neznámí. Vystoupili zde již několikrát na různých festivalech. Tentokrát přivezou do Znojma představení, které čerpá z jejich letitých zkušeností s pouličním divadlem. Diváci budou psychicky i fyzicky vtažní do děje, ať se děje, co se děje. Žádná stopa? Nevadí, tohle představení není žádná klasika! Čtvrtek 23.8. – Horní náměstí – 16:00 Road to Tadam (Cesta do Tadam) – Gloubus Hystericus (Slovinsko) Jedna mapa, tři dobrodruzi. Hora, útes a sopka! Záhadný ostrov plný nebezpečí a s pokladem, který skrývá velké tajemství. To vše na ulici hrané s nesmírnou energií. Dva zkušení dobrodruzi a jeden naprostý idiot se vydávají na ostrov hledat ztracený poklad Tadam. Pátek 24.8. – nádvoří Domu umění ve Znojmě – 16:00 (dětské představeni) Břéťa a Čeněk za čárou – Divadlo Bolka Polívky Pod heslem „ve zdravém těle, zdravý duch“ se dva sokolští cvičenci snaží zacvičit co nejlepší sestavu, což se jim vůbec nedaří a dokazují, že v tělocvičně se dá zažít celá řada dobrodružství Sobota 25.8. – Dům umění ve Znojmě – 15:00 (dětské představeni) Angatar – Divadelní spolek Orba Přijďte se ochladit za eskymáckým chlapcem Angatarem, který má vše, co potřebuje vždy u sebe. Koncert-pohádka na motivy knížky cestovatele Miloslava Stingla vhodná pro děti od tří let. ​​​ Vytupenky na jednotlivá představení můžete nakupovat buď online na adrese http://www.vstupenkyznojmo.cz nebo v TIC na Obrokové ulici.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Znojmo
Ulice: hlavní cirkusové šapitó na Horním náměstí a další místa

> Komentáře