Kreativní svět Radka Pilaře a výlet s Rumcajzem do 21. století | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Kreativní svět Radka Pilaře a výlet s Rumcajzem do 21. století

> Termín

1.6.2018-31.10.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Zažijte léto kreativně s geniálním vizionářem Radkem Pilařem. Staňte se na chvíli animátorem. Vyzkoušejte si vy i vaše děti, co obnáší práce ilustrátora. Je tu nová příležitost objevit svět Radka Pilaře, autora slavného Rumcajse, Manky a Cipíska ale také milovaného Večerníčka. Radek Pilař byl skutečný vizionář a jeho práce na animaci, ilustraci, kresbě i malbě má co říct i dnes – ve 21. století. Pojďme společně vzdát holt tomuto umělci, který by jak říká jeho rodina, „strhl internet, kdyby tu byl“. Ne náhodou jsme pro interaktivní výstavu zvolili tvůrčí prostor pro dospělé i děti Creative World v pražských Holešovicích. Na 500m2 včetně unikátní expozice a prožitků s ní spojených venku na dvorku budete pracovat nejen rukama, ale všemi smysly. Dospělí ocení dosud nevystavené kousky z tvorby Radka Pilaře. Možnost animace či ilustrace v příjemném inspirativním prostředí nabídne Creative World po dobu 5 měsíců. Barevnost a pestrost jeho života pohladí na duši i mysli každého člena rodiny. Pro aktivní návštěvníky bude připravena procházka světem Tadka Pilaře s hádankami, kvízy i úkoly. Tu ocení nejvíce děti a školy a školky. Přivoňte si k lesu Řáholci. Vyzkoušejte střelbu z kanonu do oken knížete. Dotkněte se květin na Mančině zahrádce. Najděte sluneční prstýnek nebo vystřelte z bambitky na ševcovské boty. Protože chceme nabídnout opravdu bohatý prožitek skupiny i jedinců, bude součástí výstavy i tvůrčí ateliér, kde si mohou návštěvníci zasadit mladý doubek z lesa Řáholce. Upéct loupežnickou placku, poté, co si nadrtí pšenici. Ozdobit perníčky či dortíčky paní kněžny z Jičína nebo vytvořit krásné umělecké dílo. Těšíme se na vás!

> Otevírací doba

Dle webu

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: Přívozní 3

> Komentáře