XVI. přístavní slavnost | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

XVI. přístavní slavnost

> Termín

3.8.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Již šestnáctým rokem si pro vás v Nymburce připravili jednodenní hudební festival pro všechny věkové kategorie. Na své si přijde opravdu každý, především díky uvolněnější a domácí atmosféře. Připraven je celodenní kulturní a hudební program. Festival, který se poslední roky otáčí k interpretům, které na běžných festivalech buď často neuvidíte, nebo jsou synonymem kvalitních instrumentálních výkonů, nebo prostě chtějí přinést do Nymburka jiný hudební vítr....I letošní ročník slibuje hudební zážitek. Vystoupí: Yellow sisters - Zvěřinec: Písničky pro děti nebyly nikdy předtím zábavnější. Čtyřčlenná ženská akapela Yellow Sisters natočila již dvě alba pro děti s názvem Zvěřinec. Dalekko: Pražská indierocková kapela. Díky živým nástrojům se zvuk posouvá do rockovější a místy ambientní polohy. Oliverova Dálka: Nymbursko-poděbradská rocková kapela, jejíž kořeny sahají do 90. let 20. století, hudebně vycházející z tradic československého bigbeatu ala Jasná Páka, Krausberry či Vítkovo Kvarteto. Circus Problem: Circus Problem přináší s obrovskou energií a skvělým zvukem zahraný disco-balkan. Kombinuje balkánskou dechovku, diskotékový beat či laciný popík. hudební skupina Vltava: Vltava je česká hudební skupina. Jejím zakládajícím a ústředním členem, frontmanem a autorem naprosté většiny repertoáru je Robert Nebřenský. Stálice klubových i festivalových pódií s evergreeny jako „Prasátko“ či „Marx, Engels, Beatles“. minus123minut: Síla kapely spočívá především v živých energických koncertech, které jsou z velké části tvořeny improvizací. Propojují žánry jako soul, groove, jazz, blues, funky či world music. United Flavour: Živý důkaz, že muzika nemá hranice. Odlišné kulturní i hudební vlivy se míchají do jedinečného a nadmíru energického koktejlu reggae, latin, R&B, hiphop and soul. Kapela s mezinárodním obsazením se vrací po tříleté pauze a jejich letní koncerty avizují novou desku, která vyjde v září.

> Otevírací doba

13:00-23:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Nymburk
Ulice: Park pod hradbami

> Komentáře