Boskovice - festival pro židovskou čtvrť | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Boskovice - festival pro židovskou čtvrť

> Termín

5.7.2018 - 8.7.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Multižánrový festival Boskovice láká nejen na pestrý program, ale i na jedinečné kulisy historického města, které na čtyři červencové dny zaplní kulturním děním. Kromě hudebních vystoupení se děti mohou těšit i na bohatý program. V pátek je připraven koncert pro děti, kapeli Bombarďák, v neděli se ve Farské zahradě mohou děti těšit na pohádku Kocour v botách, Zlatá Husa či představení Cukrárna u Šilhavého Jima. Zlatá husa: Ó ta zlatá husa, jak se leskne a jak je cenná, všechny si přivábí a přilepí. Jen nejmladší ze tří bratrů, kterého mají všichni za hloupého, ji raději vezme ukázat princezně, to proto, že se mu princezna líbí a chce ji rozesmát. A vlastně by si ji klidně i vzal za ženu. Jenže pan král je proti, a tak musí přijít na pomoc i jedna hodná obryně. Prostě chamtivost se nevyplácí, smutek je špatný rádce a i ten poslední a vysmívaný se nakonec může stát králem. Ale dál... dál už raději přijďte do divadla, ať stihnete šťastný konec. Pohádka pro děti od čtyř let. Cukrárna u Šilhavého Jima: představení pro děti (od šesti lety, menší také vítáni) a jejich rodiče. Příběh z Divokého západu o síle literatury a přátelství. Vyprávění z dob, kdy slovo muže a ženy ještě něco znamenalo, z prostředí desperátů a knihovnic. Během představení si děti na vlastní kůži vyzkoušejí boj s živly, lekci plížení, zpěv drsňáckých písní a mnoho dalšího. Na základě stejnojmenné knihy Marka Tomana (ilustrace Františka Loubat, nakladatelství Baobab). Kocour v botách: Volně na motivy knihy Charlese Perraulta. Žili byli tři bratři a tatínek jim nechal dědictví... Nejstarší syn dostal mlýn, prostřední peníze a nejmladší, hm, na toho zbyl jen kocour. Cha chá, jen obyčejný kocour? Ale pozor, on tak docela obyčejný není, on totiž mluví! A dokáže taky ledacos vymyslet a zařídit, třeba princeznu nebo... Nevěříte? Tak se přijďte podívat!

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Boskovice
Ulice: Boskovice

> Komentáře