Restaurant a pension U Fořta | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Restaurant a pension U Fořta

Foto: .

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

U Fořta leží v samém srdci národního parku České Švýcarsko a nabízí restauraci s gastronomickými pochoutkami a ubytování na 4hvězdičkové úrovni. Pension Naše ubytovací kapacita je 7 různých 1 - 5 lůžkových pokojů v citlivě zrekonstruované, více jak dvě stě let staré hájovně. Dále nabízíme 12 dvoulůžkových pokojů v dřevěných moderních srubech, vycházejících z původních seníků. Celková kapacita je 46 lůžek. V létě 2017 jsme otevřeli nový hotel s 1-4 lůžkovými pokoji o kapacitě až 60 lůžek. V našem resortu klademe důraz na využití přírodních materiálů a vhodné zasazení do krajiny národního parku České Švýcarsko. Celý komplex je moderně vybaven, tak aby byl spokojen i ten nejnáročnější klient. Klademe důraz na to, aby se Vám u nás spalo lépe než doma. V našem areálu máme dvě restaurace. Fořtovna slouží převážně turistům, kteří se chtějí rychle občerstvit. Tato restaurace je samoobslužná. Dále je možnost ji také využít pro uzavřenou společnost, firemní či soukromé akce. Restaurace U Fořta slouží pro zákazníky, kteří si chtějí v klidu vychutnat kvalitní jídlo z lokálních surovin. Personál je vyškolen tak, aby byl schopen doporučit vhodnou kombinaci pokrmů a to vše s úsměvem. Vaříme převážně českou kuchyni s důrazem na maximální využití místních surovin a od místních výrobců, využíváme lokální a sezónní suroviny. Veškeré maso a uzeniny jsou dodávány firmou Varnsdorfské uzeniny, která za své výrobky získala prestižní ocenění v soutěžích Regionální potravina, Regionální produkt Českosaské Švýcarsko a Regionální výrobek kraje Přemysla Oráče. Všechny tyto ocenění potvrzují, že výrobky jsou z nejkvalitnějších místních surovin, tradičních receptur a výborné chuti. Myslíme i na děti, v nabídce máme rodinné pokoje, lze zapůjčit dětské jídelní židličky, vaříme dětské menu a vedle pensionu se nachází krásné dětské hřiště.

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Hřensko
Ulice: Mezní louka 37
Telefon: 412 554 090
E-mail: [email protected]

> Komentáře