Děti sportu HK | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Děti sportu HK

Foto: Děti sportu

> Termín

1.7.2018 - 31.8.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

Příměstské tábory jsou denní či týdenní pobyty dětí se zajímavým programem, kde děti tráví volný čas přes den a na noc se vždy vrací domů. Příměstské tábory pořádáme od roku 2012 v Pardubicích, od roku 2015 Hradci Králové a od roku 2018 v Praze. Naše tábory jsou pro děti ve věku 3-15 let, které rozděleny do 4 skupin dle jejich věku, v každé skupině je cca 10-20 dětí. Každý den připravujeme pestrý program s celou řadou výletů, sportovních aktivit, angličtiny, soutěží, her, hudebních či výtvarných a jiných zábavných aktivit. Organizace DĚTI SPORTU každoročně pořádá letní příměstské tábory, lyžařské výcviky, sportovní akce a sportovní aktivity pro děti. Hlavním účelem a náplní spolku je podpora zdravého vývoje dětí a mládeže, zdravý životní styl, podpora vhodného trávení volného času mládeže a rozvoj volnočasových aktivit. Dále se snažíme o podporu rodin a rodičů na rodičovské dovolené. Snažíme se také o podporu rodičů malých dětí na trhu práce. Obecně se zaměřujeme na propagaci sportovních aktivit a zdravého životního stylu dětí. Mezi další důležité cíle našeho spolku patří snaha přivést děti ke sportu, pohybovým a volnočasovým aktivitám, zdravému životnímu stylu a stravě, dále bezpečnosti při sportu a bezpečnosti při běžných životních situacích. Popis prostředí tábora Zázemí příměstského tábora je umístěno v budově ABC klubu. Budova se nachází v centru města hned vedle aquacentra, kam s dětmi často docházíme. Velké prostory ABC klubu umožňují našemu táboru bezproblémový chod. K dispozici máme velký sál, který slouží hlavně k vnitřním aktivitám s dětmi. Předsálí, které se vždy promění v jednu obrovskou hernu a prostory kavárny se změní na jídelnu a pro místnost určenou pro výtvarnou a tvůrčí činnost. Prostorná venkovní zahrada. Plánované výlety: Kunětická Hora, Zámek Pardubice, Koupaliště Cihelna, Aquacentrum Pardubice, HC Dynamo Pardubice, BK Pardubice, FK Pardubice, Stallions Pardubice, Dopravní hřiště, Policie ČR, Hasičský sbor, Kukuřičné bludiště, Letiště Pardubice, Farma Apolenka, Sportovní park Pardubice, Ekocentrum paleta, Zelená brána a další.

> Otevírací doba

7:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Pardubický kraj
Město: Semtín
Ulice: Semtín 80
Telefon: 775 708 777
E-mail: [email protected]

> Komentáře