Bahna 2018 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Bahna 2018

> Fotogalerie

> Termín

23.6.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

3-6, 6-9, 9-14

> Popis

29. ročník největší společné ukázky současné i historické vojenské techniky v Evropě v Zadních Bahnech u Strašic. Kluby vojenské historie inscenují ukázky z dramatických a vojensky zajímavých okamžiků z první světové války, z válečné operace na východní či západní frontě nebo na území protektorát. Jako tradičně i v letošním ročníku bude účinkovat pásová a kolová technika z Muzea na demarkační linii v Rokycanech. Hlavní téma bude tradičně obrana České republiky. Ukázky boje budou zaměřeny na to, jak jsou naše těžké jednotky připravovány a cvičeny k obraně země. Letos se můžete těšit na ukázku bojů československých legionářů za první světové války v Itálii na Piavě, mobilizaci z roku 1938, střelby s cvičnou municí z bojového vozidla Pandur. K vidění bude i historická vojenská technika československé výroby, tanky T-72M4CZ a T-72M1, bojová vozidla pěchoty, samohybná houfnice, stíhačky Gripen, letouny L-159, bojové i transportní vrtulníky, historický motocykl a policejní autokar, těžká válečná a poválečná technika. V plánu je také seskok výsadkářů. Jako tradičně i v letošním ročníku bude účinkovat pásová a kolová technika z Muzea na demarkační linii v Rokycanech. Armáda letos předvede bojovou ukázku takzvané operace na vynucení míru - zajištění objektu s otravnými látkami, který by mohly zneužít bojující jednotky. Součástí operace bude výsadek hloubkového průzkumu, přepad objektu a nasazení letecké techniky. Poprvé na veřejnosti se můžete těšit na střelbu cvičnou municí z kanonu obrněného vozidla Pandur. Do akce se zapojí přes tisíc vojáků s více než 350 kusy techniky. Vedle profesionálních vojáků a vojenských nadšenců se se do akce zapojí policisté, hasiči, vězeňská služba, ale také technika ze Slovenska, Rakouska, Polska a USA. Vstup na akci je tradičně zdarma.

> Otevírací doba

7:00-19:00

> Kontakt

Kraj: Plzeňský kraj
Město: Strašice

> Komentáře