Sklářská krčma Ajeto Lindava | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Sklářská krčma Ajeto Lindava

Foto: .

> Fotogalerie

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (2x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Sklárna Ajeto v Lindavě u Cvikova produkuje luxusní a exkluzivní sklo, které můžete spatřit v uměleckých galeriích celého světa. Práci mistrů můžete shlédnout při exkurzi v Lindavě nebo ve sklářské restauraci Ajeto v Novém Boru. Můžete si prohlédnout sklárnu se sklářskou hutí zblízka na vlastní oči. Naskytne se vám unikátní příležitost pozorovat při odborném výkladu, jak se žhavá tekutá skleněná hmota v rukou sklářských mistrů mění v křehkou krásu. Kdo neodolá, může si dokonce práci sklářů vyzkoušet a pomocí sklářské píšťaly si vytvoří svůj první exkluzivní skleněný výrobek. Můžete využít originální sklářský program "Vytvoř si sám", kterého se může za poplatek zúčastnit každý, od malého dítěte až po seniora. Své zážitky poté můžete "vstřebat" u příjemného občerstvení ve stylové Sklářské krčmě Ajeto nacházející se přímo v areálu sklárny. Jako vzpomínku na nevšední zážitky si zde určitě vyberete i skleněný suvenýr od sklářů z Ajeta. V sobotu se ve sklárně pracuje v nepravidelném režimu (nutno předem zavolat na telefon 487 751 613 a informovat se, jestli sklárna v konkrétní sobotu bude pracovat).

> Otevírací doba

dle otevírací doby

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Lindava
Ulice: Lindava 167
Telefon: +420 487 752 962
E-mail: [email protected]

> Komentáře