Theatříčkum Kuksíček | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Theatříčkum Kuksíček

Foto: Jiří Kottas

> Termín

25.08.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

6-9, 9-14

> Popis

THEATŘÍČKUM KUKSÍČEK aneb BAROKO DĚTEM! Jednodenní mini festival pro děti a jejich rodiče v rámci sobotního dne na multižánrovém festivalu barokního a barokem inspirovaného umění THEATRUM KUKS. Divadlo, bojovka, barokováníčko, dílny... Baroko patří i dětem! Přijďte s dětmi prozkoumat tajemství a nádheru baroka tak, jak byste to nečekali! VSTUP NA VŠECHNY AKCE ZDARMA. PROGRAM: 10:00 – 18:00 | Ilegumova divadelní společnost – Alchymistická manufaktura hraběte Sporcka | PREMIÉRA - Kdykoli v průběhu celého dne si můžete projít astronomicko-alchymistický trenažer pro malé i velké. Na několika interaktivních stanovištích se poučíte o všech metafyzických kouzlech barokní alchymie. Závěrem je poslední tajemné stanoviště, na které se dostanou pouze pozorní učedníci! - Ilegumova divadelní společnost získala rezidenční pobyt na festivalu | projekt vzniká exkluzivně pro festival! - okolí kukského mostu a Rentzova muzea. ________________________________________________________________ 10:00 – 18:00 | Dílny pro děti - Nejmenší návštěvníci si mohou na vlastní kůži vyzkoušet například to, jak se pracovalo v baroku s prostorem, navrhnout kostým, prozkoumat sochy Ctností a Neřestí nebo si vyrobit barokní ornament. Dílny připravili výtvarnice Hana Šromová a NPÚ Jaroměř. - parčík nad kukským mostem cestou na hospitál. ________________________________________________________________ 10:30 | Jiří Jelínek a Divadlo DNO – Život a smrt svatého Vavřince aneb Převeliké rožnění - Svatý Vavřinec je čestný muž! A proto o něm hrajeme divadlo. Rádi bychom ho hráli o někom ze současnosti, ale ukažte...anebo hoďte kamenem. - parčík nad kukským mostem cestou na hospitál. ________________________________________________________________ 12:00 | Barokování(čko) vol. 3 - Diskusně-přednášková kavárna, tentokrát spíše kavárnička, se spisovatelem a šéfredaktorem nakladatelství Portál Martinem Bedřichem, který v roce 2017 vydal knihu pro děti s názvem Po stopách baroka v Čechách. - parčík nad kukským mostem cestou na hospitál. ________________________________________________________________ 12:30 | Geisslers Hofcomoedianten – Malé příběhy velkého hraběte I. - Divadlo pod sukní a na vysoké noze pro celou rodinu První díl „Ješitný hrabě“ z chůdařsko-loutkové trilogie o hraběti Sporckovi. - parčík nad kukským mostem cestou na hospitál. ________________________________________________________________ 14:30 | Geisslers Hofcomoedianten – Malé příběhy velkého hraběte II. - Divadlo pod sukní a na vysoké noze pro celou rodinu. Druhý díl „O podivné svatbě dcery hraběte Sporcka“ z chůdařsko-loutkové trilogie o hraběti Sporckovi. - parčík nad kukským mostem cestou na hospitál. ________________________________________________________________

> Otevírací doba

10:00-18:00

> Kontakt

Kraj: Královéhradecký kraj
Město: Kuks
Ulice: 81, 544 43
Telefon: 739068166
E-mail: [email protected]

> Komentáře