Den s Karlem Zemanem - Karlínská scéna Regina | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Den s Karlem Zemanem - Karlínská scéna Regina

> Termín

22.7.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Oslavte s námi skoro 50. výročí prvního oficiálního přistání na Měsíci tematickým programem a promítáním filmu Baron Prášil a užijte si Dny s Karlem Zemanem na Karlínské scéně Regina. Všichni moc dobře víme a Baron Prášil nejlépe, že Neil Armstrong nebyl prvním člověkem na Měsíci! Že se Vám to nezdá? Tak přijďte sami zjistit, kdo byli podle Karla Zemana první dobyvatelé měsíční krajiny. Od 16.00 do 21.00 je připraven tematický program především pro rodiny s dětmi. Pro kreativní ručičky všeho věku nabízíme výtvarné dílny, ve kterých si vybarví svého vlastního okřídleného koně z prášilovského vesmírného korábu nebo Barona Prášila letícího na dělové kouli odlitého v sádře. Pro cestovatele tělem i duší nabízíme výrobu vlastního cestovatelského pohledu, který potisknou originálními tiskátky s motivy z filmu. Od cca 21.30 v závislosti na době setmění promítáme unikátní fantaskní film pro všechny věkové kategorie Baron Prášil. Během celého odpoledne se budete moci občerstvit v malém stánku, relaxovat v odpočinkové zóně na originálních sedacích vacích, vyfotografovat se na podmořském šlapacím kole z filmu Vynález zkázy, prohlédnout si část deskové výstavy o Karlu Zemanovi a Muzeu Karla Zemana, zahrát si vědomostní hru Mezi literaturou a filmem propojující knižní předlohy s filmy Karla Zemana, nakoupit si jedinečná trička, sešity, knihy a mnohé další s tématikou karlozemanských filmů. Čas začátku promítání je orientační v závislosti na době setmění. Změna programu vyhrazena. Děti do 1 metru v doprovodu dospělého zdarma

> Otevírací doba

16:00-21:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha8
Ulice: Hybešova 10

> Komentáře