Zrcadlový labyrint - Divadlo kouzel | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Zrcadlový labyrint - Divadlo kouzel

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Velké unikátní zrcadlové bludiště nabízí: - Síň smíchu s vtipnými prohnutými zrcadly - Antigravitační místnost - Levitující stolek - Jedinečné optické klamy a iluze … a navíc se naučíte i kouzlit! V zrcadlovém bludišti jste už možná někdy byli, ale v kouzelnickém bludišti určitě ne… Náš velký unikátní zrcadlový labyrint vás okouzlí a hlavně pobaví téměř 70 velkoplošnými zrcadly! Důmyslný labyrint nekonečných chodeb s nikam nevedoucími uličkami a slepými zákoutími je perfektní zážitek pro všechny bez rozdílu věku. V našem zrcadlovém bludišti máte navíc časově neomezenou možnost si opakovaně během návštěvy zrcadlový labyrint procházet. V síni smíchu vás veselá různě prohnutá zrcadla promění v trpaslíka s malinkýma nožičkama, hubeňourka s dlouhýma rukama nebo jinou komickou figurku. O originální legraci a zábavu zkrátka není nouze. U nás není jako jinde zakázáno fotit, ale naopak! Udělejte si vtipnou fotku nebo video, jak sedíte na stropě v antigravitační místnosti, levitujete stoleček nad vaší hlavou nebo se vyfoťte v nekonečném prostoru tunelů zrcadlového bludiště, který vás magicky rozmnoží. Dále se můžete těšit na úžasné interaktivní optické klamy a iluze, které vás zaručeně dostanou. V zrcadlovém labyrintu také poodkryjete jinak přísně střeženou roušku kouzelnických tajemství a naučíte se i sami kouzlit! Velké zrcadlové bludiště je nově otevřeno v přízemí Divadla kouzel Pavla Kožíška v Líbeznicích u Prahy, takže návštěvu zrcadlového labyrintu můžete ideálně spojit s kouzelnickým představením. Těšíme se na Vaši návštěvu!

> Otevírací doba

Dle webu

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Líbeznice
Ulice: Mírové náměstí 44
Telefon: tel.: 731 176 659
E-mail: [email protected]

> Komentáře