Holešovská regata | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Holešovská regata

> Termín

22.6.2018 - 23.6.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Holešovská regata je opět tady! Osmý ročník největšího rodinného festivalu v zemi, který jen loni navštívilo 20 tisíc lidí, se uskuteční v tradičních prostorách zahrad a zámku Holešov a opět nabídne atraktivní hudební i doprovodný program pro celou rodinu. Festival si získal popularitu i díky bohatému doprovodnému programu pro rodiny s dětmi, které tak mohou poslech oblíbených interpretů prostřídat nejrůznější zábavou. Tradičně bude připravena spousta zábavných aktivit na Hravé louce, projížďky na dračích lodích či nafukovací atrakce, vše zdarma. Jedna ze zábavných zón bude zasvěcena moderním sportům pro mladé s exhibicí freestylového ježdění na kole i koloběžce na U-rampě, ukázkami parkouru a akrobacie na trampolínách či workshopy breakdance a žonglování. Speciální program chystá Zoo Zlín. Vše doplní exotická zóna - mexické a kubánské kapely, africké bubnování a didjeridoo na nádvoří zámku a spoustu dalšího. V rámci doprovodného programu uvidíte i soutěž netradičních plavidel, oblíbený přejezd lávky na kole a trakaři, skákací hrady a další.

> Otevírací doba

dle programu

> Kontakt

Kraj: Zlínský kraj
Město: Holešov
Ulice: Zámek Holešov, nám. F. X. Richtra 190, 769 01 Holešov

> Komentáře