Hejnické slavnosti 2018 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Hejnické slavnosti 2018

Foto: .

> Termín

30.6.2018-1.7.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

PŘIJĎTE PROŽÍT LETNÍ VÍKEND DO NÁDHERNÉHO PODHŮŘÍ JIZERSKÝCH HOR S NEOPAKOVATELNÝM VÝHLEDEM A POHODOVÝM NÁDECHEM TRADIČNÍ AKCE. Opět se můžete těšit na řemeslný jarmark v prostoru parčíku před kostelem, který zde nabídne nádhernou oázu pohody a klidu s krásnými důkazy toho, že v Čechách stále máme šikovné lidské ruce, které vám dokáží nabídnout i něco jiného než levné napodobeniny kvalitních produktů. Od lunaparku na parkovišti vedle základní školy se až k bazilice potáhne přes celou ulici stánkový prodej všeho druhu tak, jak to na správné pouti má být. Součástí slavností bude i instalovaná výstava fotosoutěže na téma "Barevné Hejnice". Sobotní noc ozáří velkolepý ohňostroj. Na centrálním místě před bazilikou vznikne veliké kulturní centrum, které mimo velikého pódia nabídne pro pohodlí návštěvníků velkokapacitní stany, sezení se stoly a hlavně spoustu druhů občerstvení. Hangárové stany poskytnou přístřeší před případným horoucím sluncem a nebo dotěrnými kapkami deště pro velkou spoustu návštěvníků, proto není důvod bát se rozmarů počasí a nedorazit do Hejnic. Na pódiu se v průběhu obou víkendových dnů vystřídá celá plejáda známých i méně známých umělců, kteří přijedou pobavit návštěvníky Hejnických slavností. Součástí programu je také promítání filmů v přilehlém kině. JAKO NEJVĚTŠÍ HVĚZDY VYSTOUPÍ DAVID KOLLER, Marek Ztracený, Petr Spálený, Pokáč, Big´O´Band, Fast Food Orchestra, Petr Lüftner, Vojtaano, Majda z Kouzelné školky, Jů a Hele a další. ZÁKLADNÍ VSTUPNÉ JE V PŘEDPRODEJI 250,- KČ A NA MÍSTĚ 300,- KČ Koupí vstupenek v předprodeji si zajistíte jistotu vstupu na sobotní akci. Vstupenky jsou podmínkou pro umožnění vstupu pouze na sobotní hudební a kulturní program v centrální části slavností. V neděli je vstup zdarma. Stánkový prodej, prostor lunaparku, bazilika, řemesla jsou bez vstupného. Mimo výhodný předprodej budou v prodeji i na místě akce, ale již za plnou cenu.

> Otevírací doba

od 9:00

> Kontakt

Kraj: Liberecký kraj
Město: Hejnice
Telefon: 777 682 274
E-mail: [email protected]

> Komentáře