Via Ferrata Děčín Pastýřská Stěna | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Via Ferrata Děčín Pastýřská Stěna

Foto: .

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (1x)

> Pro děti ve věku:

9-14

> Popis

Děčínská ferrata na Pastýřské stěně se nachází v centru Děčína přímo naproti děčínskému zámku přes řeku Labe a je v provozu od dubna roku 2014. Jedná se o nejdelší ferratu v České republice. Také jde o jedinou ferratu, která se nachází v centru města, což není zcela běžné ani v evropském měřítku. Je možno si vybrat celkem ze 14 cest, jak stěnu vylézt. Každá je jinak dlouhá a jinak obtížná. Ferrata je volně přístupná, vše závisí jen na počasí. Není dovoleno lézt během deště, ani když je stěna vlhká. Platí se pouze za půjčení nutného vybavení, jinak je tato atrakce zdarma. Je vhodná pro fyzicky zdatné jedince bez horolezeckých zkušeností a zvládnou jí i sportovně nadané děti. Můžete si domluvit zkušeného průvodce, který vám vysvětlí vše, co budete potřebovat vědět. Vybavení na ferratu si můžete půjčit v nedaleké půjčovně. Parkovat můžete na parkovišti u nedalekého kruhového objezdu, na parkovišti pod Tyršovým mostem, nebo na druhém břehu Labe u knihovny. Nástup na ferratu se nachází u původního výtahu na Pastýřskou stěnu.

> Otevírací doba

dle počasí

> Kontakt

Kraj: Ústecký kraj
Město: Děčín
Ulice: Labské nábřeží
Telefon: +420602 421 809
E-mail: [email protected]

> Komentáře