Slavnosti dřeva na Stezce korunami stromů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Slavnosti dřeva na Stezce korunami stromů

> Termín

16.6.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Dovednostní soutěže v ručním řezání dřeva, dřevosochání, koncerty a program pro celou rodinu. Celodenní rodinná akce, při které vás opojí vůně lesa, dřeva i krásných výhledů ze Stezky korunami stromů Lipno. Čekají na vás dřevosochaři, pohádky, koncerty a spousta zábavy pro malé i velké. Polovina června je tradičně na Stezce korunami stromů Lipno ve znamení tesání a sochání. Sympozium v tzv. dřevosochání se u Stezky bude konat již pošesté. Doprovodný program bude probíhat po celý den až do 17 hodin. Děti se vyřádí ve skákacím hradu, zúčastní se tvořivých dílen, nechají si namalovat barevný obličej a pobaví se s kejklířem. Kejklíř Slávek totiž vždy děti ohromí žonglováním, drobnými kouzly, triky s ohněm, trochou akrobacie a nebude chybět ani vystoupení chůdařské skupiny. Celým dnem vás a vaše děti bude již jako tradičně provázet lišák Fox. Program: Kejklíř Půpa a kouzelník Martin Čejka Kejklíř Půda - jeden z nejznámějších a nejlepších kejklířů a klaunů v Čechách. Muzikant, žonglér, jednokolkař, chůdař, eskamotér a herec, který byl mimo jiné účastníkem televizní soutěže Talentmanie Martin Čejka - kouzelník a iluzionista, držitel několika cen Grand Prix 12:00 - ŠouflŠou Čtyři jinoši hrající svérázný dixieland. Tuba práská, trumpeta kvílí, kytara hladí, banjo pohlavkuje. Dekádami ověřená muzika společně s bezbřehou poetikou textů a neotřelým konferováním jsou příslibem pro nevídanou podívanou. - Youtube, Facebook 13:00 - Dřevařská soutěž soutěže v dovednostech pro tatínky, maminky i jejich ratolesti / staň se králem dřevařů 14:00 - kouzelník Martin Čejka 15:00 - ŠouflŠou - koncert 16:00 - Dřevařská soutěž soutěže v dovednostech pro tatínky, maminky

> Otevírací doba

10:00 - 18:00

> Kontakt

Kraj: Jihočeský kraj
Město: Lipno nad Vltavou
Ulice: Lipno nad Vltavou 307

> Komentáře