3D bludiště v korunách dubů v Hodoníně | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

3D bludiště v korunách dubů v Hodoníně

> Otevřeno

celý rok

> Hodnocení

5  (3x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Na stromech před hodonínskou zoologickou zahradou vzniklo 3D bludiště. Adrenalinová zábava vede v korunách dubů starých několik desítek let. Příchozí se mohou těšit na soustavu dřevěných lávek mezi „domky“ ukotvenými na stromech. Cesty se proplétají na třech úrovních ve výšce čtyř až deseti metrů. Bludiště, které připomíná pavoučí stezky má okolo 190 metrů lávek v sítích. Svým konceptem se podobá známějším lanovým parkům, ale je pro návštěvníky mnohem pohodlnější. Stezky jsou po celé trase zabezpečeny sítí, takže není třeba žádné jištění. Atrakce je sice stavěná pro děti, ale některé pasáže jsou náročné i pro dospělého. S postupující výškou se zvyšuje i úroveň obtížnosti. První ve výšce čtyř metrů zvládne každý, užít si ho mohou třeba i tříleté děti. V sedmi metrech už se přidávají obtížnější průlezy a nejnáročnější je pak úroveň v deseti metrech. Jednotlivá patra propojují průlezové domky, takže pokud někdo zjistí, že vyšší patro nezvládá, může se bez problémů vrátit níž. Dospělé okouzlí určitě i umístění v korunách dubů, díky němuž celé bludiště zakrývá deštník zeleně.

> Otevírací doba

ČERVEN: PO-PÁ 9-19 SO-NE 9-20
ČERVENEC, SRPEN: PO-NE 9-20
ZÁŘÍ, ŘÍJEN: PO-PÁ 14-19 * (dle domluvy 9-14) SO-NE 9-19
*pro skupiny, školy, školky

> Kontakt

Kraj: Jihomoravský kraj
Město: Hodonín
Ulice: U zoo
Telefon: 608 888 380
E-mail: [email protected]

> Komentáře