Rodinné Závody Souboj Titánů | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Rodinné Závody Souboj Titánů

> Termín

22.7.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Rodninné závody při charitativních sportovních hobby závodech 8.ročník. Informace k soutěžím s dodatkem “Rodinné závody Souboj Titánů” Do těchto soutěží (Stupňovaná obtížnost do 30cm, parkur se psy, canicross a nově i závod na koloběžkách) se mohou děti přihlásit jménem své školy, stačí při prezentaci do soutěží nahlásit ke jménu dítěte název školy/školky. Děti které se umístí v těchto soutěžích pak sbírají body a nejvíce obodované děti získají pro svou školu pohár “Souboj Titánů” Bodové hodnocení: 1.místo – 5b, 2.místo – 3b, 3.místo – 1b. Body se sčítají všem účastníkům dané školy/školky za kterou jsou zaregistrovaní. Pohár pro vítěznou ZŠ/MŠ předá ředitelka závodů Doleželová Linda. Vítěznou ZŠ z minulého ročníku je ZŠ Řezníčkova Můžete shlédnout velkou škálu jezdeckých soutěží, dále budou probíhat ukázky canisterapie, můžete se dozvědět vše potřebné přímo od organizace pro kterou je tato akce uspořádaná. Můžete se těšit také na tetování airbrush, malování na obličej a výrobu triček a nálepek na zakázku, dále bude k dispozici stánek s jezdeckým vybavení - chovatelské potřeby Štístko

> Otevírací doba

16.00

> Kontakt

Kraj: Olomoucký kraj
Město: Třeština
Ulice: Třeština, Třeština 43

> Komentáře