Májové slavnosti v Dobříši | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Májové slavnosti v Dobříši

> Termín

18.5.2019

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

Květen se v Dobříši tradičně pojí s největší kulturně společenskou akcí - Dobříšskými májovými slavnostmi... Ve spolupráci s mnoha místními i hostujícími organizacemi vznikl pestrý program, v kterém snad najdete to, co máte rádi a co vás pobaví. Kromě místních účinkujících a zajímavých hostů jsou hlavními hvězdami DMS 2019 legendární reggae kapela YO YO Band a špičková zpěvačka Anna K. se svou kapelou. Bohatý program je připraven také na dětském hřišti u kina, kulturním domě, zámecké muzeum hraček nabízí snížené vstupné a dojde také ke slavnostnímu otevření nového skate parku. Dětské hřiště u kina nabídne následující program: 10.00 - 16.00 Jízda na ponících - Jezdecký areál Míšanek z.s. Spodní část hřiště u kina. 11.00 - 11.45 Loutková pohádka, Ezopovy bajky, hraje Divadlo KAKÁ Každý z nás si vzpomene aspoň na jednu z klasických Ezopových bajek, ve kterých se zvířata chovají jako lidé a nastavují tak zrcadlo našim mnohdy nepěkným vlastnostem. Interaktivní představení představí 12 Ezopových bajek s autorskými písněmi, živou hudbou, svébytnou scénografií a v neposlední řadě jemným humorem nejen pro děti. Vhodné pro děti od 3 let V případě nepříznivého počasí v KD 12.00 - 14.00 Rodinné centrum Dobříšek z.s. - Místo pro rodinu – volné tvoření pro děti a rodiče. Za poplatek malování na obličej. 13.00 - 17.00 Duhoví indiáni - indiánské tábořiště - velký totem a týpí, indiánské aktivity a soutěže (závody želv, hod kroužky na ježka, originální puzzle, lov bizonů, rybolov, slalom na koních), pocitová stezka, čelenky k zapůjčení dětem i rodičům s možností se společně vyfotit u totemu a týpí. Prodejní stánek: malování indiánských motivů na obličej, dětské indiánské čelenky a náramky a další indiánský sortiment. 13.00 - 16.00 Stánek KAPAP CZECH - Výcvik izraelské sebeobrany pro děti, mládež, dospělé, seniory, ženy i profesionály. Veřejná prezentace s výukou sebeobrany pro každého pod vedením našich cvičenců a instruktorů. Ukázky sebeobrany, možnost vyzkoušet si tréninkové pomůcky, seznámit se s principy sebeobrany, zabouchat si do úderových lap.

> Otevírací doba

od 9:30

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Dobříš
Ulice: Mírové náměstí a okolí

> Komentáře