Středočeský železniční den v Mladé Boleslavi | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Středočeský železniční den v Mladé Boleslavi

> Termín

12.5.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

V sobotu 12. května 2018 se bude na hlavním nádraží v Mladé Boleslavi a okolí konat další Středočeský železniční den. České dráhy a.s. ve spolupráci se Středočeským krajem a statutárním městem Mladá Boleslav připravují bohatý program nejen na nádraží. Akce se bude konat od 9:00 do 17:00 hod. Na co se můžete těšit Historické vlaky parní vlak s historickými vozy vedený lokomotivou „Ušatá“ s ranní trasou „Nymburk hl.n. – Mladá Boleslav hl.n.“, který dále uskuteční jízdy směr Bakov nad Jizerou, Dolní Bousov, Kropáčova Vrutice a Mnichovo Hradiště historický motoráček „Hurvínek“ s jízdami mezi hlavním nádražím v Mladé Boleslavi na nepřístupnou vlečku cukrovaru Dobrovice (4 jízdy) v Dobrovicích lze navštívit místní muzea, ve kterých bude platit snížené vstupné do celého areálu Moderní vlaky 1. motorová jednotka řady 844 „RegioShark“ ranní jízda v trase „Nymburk hl.n. – Mladá Boleslav hl.n.“ další jízdy na trase z hlavního nádraží v Mladé Boleslavi do areálu automobilky Škoda Auto a zpět (5 jízd) 2. motorová jednotka řady 844 „RegioShark“ ranní jízda v trase „Praha hl.n. – Mladá Boleslav hl.n.“, po skončení akce zpět další jízdy na trase z hlavního nádraží v Mladé Boleslavi do Mšena a zpět (3 jízdy) při této příležitosti bude možné vystoupit v Sudoměři, kde je přímo ve stanici Malé železniční muzeum s expozicí drezín Historické autobusy U příležitosti konání železničního dne budou jezdit z hlavního nádraží v Mladé Boleslavi do Kosmonos 1x za hodinu historické autobusy Škoda 706 RTO linkový s přívěsem Jelcz P-01E a modrý kloubový Ikarus 280 příměstského provedení. Jízdní řád historických autobusů Doprovodný program dětský speciální vůz „Vláček hráček“, který je plný hraček a další zábavy kinovůz s celodenním promítáním pohádek zdarma výstavní železniční vůz s informacemi o historii železnice modelové kolejiště stánky s železniční tématikou prezentace Středočeského kraje a města Mladá Boleslav infostánek Pražské integrované dopravy občerstvení

> Otevírací doba

10:00 - 17:00

> Kontakt

Kraj: Středočeský kraj
Město: Mladá Boleslav
Ulice: Nádražní

> Komentáře