Běh pro Zoo Praha 2018 | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Běh pro Zoo Praha 2018

> Termín

21.4.2018

> Hodnocení

0  (0x)

> Pro děti ve věku:

0-14

> Popis

řijďte si společně užít běžecké odpoledne do pražské Zoo. Čtvrtý ročník běhu je nabídkou pro přátele a rodiny s dětmi. Během či chůzí uděláte něco zdravého pro sebe a zároveň odevzdáním starého mobilu či zakoupením trička při on-line registraci běhu i pro zvířecí obyvatele zoo. V sobotu 21. dubna se uskuteční již čtvrtý ročník charitativní akce Běh pro Zoo Praha, kterou pořádá studentský spolek Drosophila a Pedagogická fakulta Univerzity Karlovy. Celý výtěžek z běhu bude věnován na projekt Zoo Praha „Pomáháme jim přežít“ pro zvířecí obyvatele zoologické zahrady. Akce začne ve 12 hodin dětským závodem od hlavního vchodu Zoo Praha. Dospělí si mohou vybrat mezi trasou 5 km (od 14.00) a 10 km (od 14.40). Registrační poplatek činí 350 Kč při zakoupení trička, 150 Kč bez něj. Pokud závodník odevzdá na startu starý telefon včetně baterie, bude mu vráceno 100 Kč ze startovného. Pokud se necítíte na běh, varianta chůze či rychlochůze se také počítá. Běh pro Zoo Praha se letos koná již počtvrté. Třetího ročníku běhu se zúčastnilo 543 běžců, vybralo se 94800 Kč a 200 telefonů. Registraci a úhradu startovného lze provést především online, na místě pouze v případě volné kapacity. Registrovaní účastníci obdrží startovní číslo se zabudovaným čipem, který umožňuje změřit čas závodu s vysokou přesností. Ocenění je připraveno vždy pro tři nejrychlejší běžce v každé ze tří kategorií. Běžeckým odpolednem bude provázet Markéta Ježková, moderátorka Evropy 2. Projekt podpořili Hervis Sports, Kappa Design a Johny Servis. Startem a cílem je parkoviště před Trojským zámkem, v Praze-Troji.

> Otevírací doba

od 11:00

> Kontakt

Kraj: Praha
Město: Praha 7
Ulice: Parkoviště Zoo Praha, hlavní vchod (pod zámkem) U Trojského zámk

> Komentáře